counter

Έλντα Πανοπούλου: "Είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου;"

Έλντα Πανοπούλου: "Είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου;"
Έλντα Πανοπούλου: "Είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου;"

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού μίλησε η Έλντα Πανοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Αλκαίο, ενώ απάντησε για τη δήλωση που έκανε ο Γιάννης Βασιλείου.

Υπενθυμίζεται, πως ο Γιάννης Βασιλείου είχε δηλώσει για τη συνεργασία Αλκαίου - Πανοπούλου: «Δεν θα πήγαινα (σ.σ. σε αυτό το σχήμα), καθόλου. Τώρα το τι θα κάνουν, θα το δούμε. Πιστεύω πως δεν θα έχει τη νεολαία, που θα χορεύει με το ποτό και θα περνάει καλά».

Δείτε επίσης! Λιάγκας σε Γιώργο Αλκαίο: "Είπε ο πατέρας σου στην Καινούργιου ότι δεν θα πάει καλά το σχήμα"! Η απάντησή του

Όσα είπε η Έλντα Πανοπούλου

«Είπαμε με τον Γιώργο Αλκαίο να κάνουμε κάτι διαφορετικό, ένα θέαμα πιο πλούσιο και ευφάνταστο. Θέλω να πάρω τα εύσημα, ήμουν και εγώ ένας λόγος που επέστρεψε ο Γιώργος Αλκαίος στις πίστες. Δεν φοβάμαι τα σχόλια, η Τέχνη δεν έχει στεγανά. Φυσικά δεν απαγορεύεται ένας τραγουδιστής να συνυπάρξει με μία ηθοποιό», είπε αρχικά η Έλντα Πανοπούλου.

Για τη δήλωση του πατέρα του Γιώργου Αλκαίου, Γιάννη Βασιλείου, η Έλντα Πανοπούλου απάντησε: «Είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου; Μόνο αυτό θα ήθελα να πω, τίποτα άλλο».

Η Έλντα Πανοπούλου ανέφερε στη συνέχεια: «Το “χοντρή” για μένα ήταν τίτλος τιμής. Οι επιχειρηματίες δεν έλεγαν “να πάρουμε την Πανοπούλου”, έλεγαν “να πάρουμε τη χοντρή”. Δεν με ενοχλούσε καθόλου. Δεν έχουμε δικαίωμα οι ηθοποιοί να κλεινόμαστε στο καμαρίνι μας και να μη θέλουμε να δούμε κανέναν. Γι’ αυτό έγινα ηθοποιός, για να με αγαπούν και να έρχονται να με βλέπουν.

Δεν υπάρχει κάλο “καμαρίνι”, θα σου τύχει ο συνάδελφος που θα έχεις πρόβλημα. Δεν έχω φύγει ποτέ από παράσταση, δεν εγκατάλειψα το επάγγελμα, ούτε όταν κήδεψα τον πάτερα μου. Όταν πέθανε ο πατέρας μου βγήκα κι έπαιξα κωμωδία, βγήκα από τη σκηνή και λιποθύμησα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP & PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR