counter

Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: "Θα πάμε δικαστικώς, αν θέλει ας το δοκιμάσει η κυρία"

Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: "Θα πάμε δικαστικώς, αν θέλει ας το δοκιμάσει η κυρία"
Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: "Θα πάμε δικαστικώς, αν θέλει ας το δοκιμάσει η κυρία"

Δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε ο Γιάννης Βαρδής μετά τις δηλώσεις της Φιλοθέη Μωβ με αφορμή την μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε για τη μνήμη του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Μέσα σε όλα ο Γιάννης Βαρδής ξεκαθάρισε πως αν η Φιλοθέη Μωβ προσπαθήσει να «μπλοκάρει» την συναυλία του στη Θεσσαλονίκη θα κινηθεί δικαστικώς.

Όσα είπε ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Ότι έδωσε τη συγκατάθεσή της να γίνει συναυλία. Ναι όντως υπέγραψε ένα χαρτί, που έχει να κάνει με το να εισπράξει τα πνευματικά της δικαιώματα. Μην τρελαθούμε! Δεν έχει κανένα άλλο δικαίωμα. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, έχω το ηθικό δικαίωμα και δε μπορεί να μου κουνήσει το δάχτυλο, απαγορεύοντάς μου να τραγουδήσω για τον πατέρα μου. Δηλαδή μη φτάσουμε ως εκεί. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

«Θεωρώ ότι έχω να κάνω ο,τιδήποτε θέλω στη μνήμη του πατέρα μου. Είμαι ο γιος του κι έχω το δικαίωμα. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα κι έχω σκοπό» είπε ο τραγουδιστής.

Δείτε επισης - Γιάννης Βαρδής: Η απάντηση στη Φιλοθέη Μωβ και τη Χριστίνα Μαραγκόζη

Παράλληλα, για την συναυλία που ετοιμάζει στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Βαρδής ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί η Φιλοθέη Μωβ να την μπλοκάρει.

 «Αν πάει να την μπλοκάρει, θα πάμε δικαστικώς. Οι δικηγόροι μου με έχουν πληροφορήσει ότι αν θέλει η κυρία, μπορεί να το δοκιμάσει. Εμείς εδώ είμαστε για να απαντήσουμε» εξήγησε ο Γιάννης Βαρδής.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR