counter

Γιάννης Βαρδής: Η απάντηση στη Φιλοθέη Μωβ και τη Χριστίνα Μαραγκόζη

Γιάννης Βαρδής: Η απάντηση στη Φιλοθέη Μωβ και τη Χριστίνα Μαραγκόζη
Γιάννης Βαρδής: Η απάντηση στη Φιλοθέη Μωβ και τη Χριστίνα Μαραγκόζη

Αφιερωμένη στον αξέχαστο Αντώνη Βαρδή ήταν η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Τραγούδια του μεγάλου δημιουργού ερμήνευσαν, μεταξύ άλλων, ο Στάθης Αγγελόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιάννης Βαρδής, ο Χάρης Βαρθακούρης η Γλυκερία, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου κ.α.

Διαβάστε επίσης: Xριστίνα Mαραγκόζη: Ο λόγος που δεν συμμετείχε στη συναυλία που έγινε προς τιμήν του Aντώνη Bαρδή

Η πραγματοποίηση της συναυλίας έφερε ωστόσο στο προσκήνιο τις ενδοοικογενειακές τριβές ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, με τον Γιάννη Βαρδή να δίνει τη δική του απάντηση, μέσω του «Πάμε Δανάη!» στις δηλώσεις που έκαναν Φιλοθέη Μωβ και Χριστίνα Μαραγκόζη.

Διαβάστε επίσης: Φιλoθέη Mωβ για Γιάννη Bαρδή: "Δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του"

Η απάντηση του Γιάννη Βαρδή:

«Η Φιλοθέη Μωβ υπέγραψε ένα τυπικό χαρτί, όχι για να δώσει την άδεια της και να γίνει η συναυλία, αλλά για την είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών του πατέρα μου. Σαφώς κι έχει το πνευματικό δικαίωμα, λόγω του γάμου που είχε κάνει με τον πατέρα μου, αλλά δεν έχει το ηθικό δικαίωμα και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να απαγορεύσει την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Ισχύει ότι ο Αντώνης Βαρδής είχε πει ότι δε θα ήθελε να γίνει κάποια συναυλία στην μνήμη του, όμως στην ίδια συνέντευξη είχε διευκρινίσει τους λόγους. Και αυτοί ήταν ότι ουσιαστικά, δε ήθελε να υποχρεωθεί στους συναδέλφους του καλλιτέχνες. Δεν απαγόρευσε ποτέ στα παιδιά του να την κάνουν.

Σε ό, τι αφορά την Χριστίνα Μαραγκόζη και το γιατί δεν προσκλήθηκε στη συναυλία, εγώ πορεύομαι με τα ‘θέλω’ του πατέρα μου. Ούτε στη συναυλία του 2006 είχε προσκληθεί. Εάν είχε προσκληθεί, θα την καλούσα και αυτήν.

Δικαίωμά της να αντιδράσει και δικαίωμά μου να μην την καλέσω» ήταν η απάντηση του Γιάννη Βαρδή.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR