counter

Για ποιο λόγο χρησιμοποιεί, τώρα πια, το twitter η Ελεωνόρα Μελέτη

Για ποιο λόγο χρησιμοποιεί, τώρα πια,  το twitter η Ελεωνόρα Μελέτη
Για ποιο λόγο χρησιμοποιεί, τώρα πια, το twitter η Ελεωνόρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Αν και η Ελεονώρα Μελέτη ήταν από τα πρώτα διάσημα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που απέκτησαν λογαριασμό στο twitter, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχει αφήσει την αγαπημένη της ασχολία.

Με πάνω από 10 χιλιάδες tweets στο ενεργητικό της και έχοντας 140 χιλιάδες άτομα να την ακολουθούν και να μοιράζονται μαζί της τις καθημερινές της στιγμές, η παρουσιάστρια του Star θεωρούνταν από τους πλέον ένθερμους χρήστες του Μέσου.

Βέβαια, η χρήση των μηνυμάτων της για δημιουργία ειδήσεων, ξεκαθάρισμα παρεξηγήσεων και άλλες ανάλογες καταστάσεις, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα, έκανε την Ελεονώρα να περιοριστεί στα απολύτως απαραίτητα. Εδώ και αρκετό καιρό εξακολουθεί να ασχολείται με το twitter, αναδημοσιεύοντας, όμως, σχεδόν αποκλειστικά tweets που έχουν να κάνουν με αδέσποτα ζώα που αναζητούν βοήθεια ή στέγη!

Μελέτη tweets

Αξίζει να αναφερθεί πως το τελευταίο προσωπικό tweet της Ελεονώρας Μελέτη αναρτήθηκε στις 10 Αυγούστου. Από τότε έγραψε μόνο τρία tweets, με τα οποία απαντούσε σε καλούς φίλους που της είχαν στείλει κάποιο μήνυμα.

Μελέτη tweets

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR