counter

Φώτης Σεργουλόπουλος: Μιλά για τον τρόπο που απέκτησε το γιο του & ποια είναι η μητέρα του παιδιού του

Φώτης Σεργουλόπουλος: Μιλά για τον τρόπο που απέκτησε το γιο του & ποια είναι η μητέρα του παιδιού του
Φώτης Σεργουλόπουλος: Μιλά για τον τρόπο που απέκτησε το γιο του & ποια είναι η μητέρα του παιδιού του

Φώτης Σεργουλόπουλος

Μετά τη γέννηση του γιου τους σύσσωμη η showbiz περίμενε την ημέρα που ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα έβγαινε να μιλήσει δημόσια για το γεγονός ότι έγινε πατέρας. Ο παρουσιαστής επέλεξε να στηρίξει εκπομπή του καναλιού που εργάζεται και συγκεκριμένα την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “Μίλα”.

Με πολύ θετική διάθεση και ένα τεράστιο χαμόγελο ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν από τους μοναδικούς ανθρώπους που γνώριζαν για την εγκυμοσύνη,  και το παιδί και το κράτησε καλά φυλαγμένο μέχρι που ανακοινώθηκε.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι ευτυχισμένος και δε μπορεί να περιγράψει τη χαρά του που πλέον κρατάει το μονάκριβο γιο του στην αγκαλιά του. Ο ίδιος τόνισε πως τα καταφέρνει μια χαρά και προλαβαίνει να κάνει τα πάντα. Έχει πάντα τη βοήθεια της μαμάς του που είναι δίπλα του και τον στηρίζει όπως και της γυναίκας που τον βοηθάει με το μωρό.

Αν και ασχολείται με πάρα πολλά πράγματα όπως την εκπομπή, το θέατρο που ετοιμάζει, το Shamone που έκλεισε 3 χρόνια λειτουργίας ο ίδιος δηλώνει πως όταν θέλεις τα προλαβαίνεις όλα. 

Δείτε το βίντεο:

Όσον αφορά το θέμα της πατρότητας και το γεγονός ότι μεγαλώνει μόνος το παιδί του ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε ότι πολλοί γονείς δε μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά τους, ότι δε βρίσκει κακό το γεγονός ότι αποφάσισε να φέρει κανονικά στον κόσμο ένα παιδί – και όχι χρησιμοποιώντας παρένθετη μητέρα – και ότι δεν ασχολείται και δεν τον ενδιαφέρει τι λέγεται για εκείνον και την απόφαση του.

Ο ίδιος επιθυμεί να ζήσει τη ζωή του όπως τη θέλει εκείνος χωρίς να σκέφτεται τι θα πει ο γείτονας. Δεν έχει κρύψει ποτέ την προσωπική του ζωή και δεν πρόκειται. Ωστόσο, τόσο αυτός όσο και η μητέρα του παιδιού του δεν επιθυμούν να βγει στη δημοσιότητα το όνομα της. Είναι ένας άνθρωπος που ο παρουσιαστής σέβεται και εκτιμά απεριόριστα αλλά δε θα ήθελε να δημοσιοποιηθεί.  

Δείτε το βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR