counter

Φρόσω Κυριάκου: "Προσπαθώ να ξεπεράσω το τραύμα που μου άφησε η τραγωδία"

Φρόσω Κυριάκου: "Προσπαθώ να ξεπεράσω το τραύμα που μου άφησε η τραγωδία"
Φρόσω Κυριάκου: "Προσπαθώ να ξεπεράσω το τραύμα που μου άφησε η τραγωδία"

Φρόσω Κυριάκου

Μετά από το τραγικό δυστύχημα και αφού πέρασε τον δικό της Γολγοθά, η Φρόσω Κυριάκου σπάει την σιωπή της και μετά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για αυτήν κάνει αγώνα προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην καθημερινότητά της.

Η Φρόσω Κυριακού προσπαθεί να ξεπεράσει τον εφιάλτη που πέρασε αλλά και τις απειλές που δέχεται, και μάλιστα σε πρόσφατη δήλωσή της στην εφημερίδα «Realnews» αναφέρει: «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Όλα αυτά που γράφονται ή λέγονται είναι ψέματα. Είναι σενάρια στο μυαλό κάποιων που δεν ξέρουν τι πραγματικά συνέβη. Αυτό τον καιρό ασχολούμαι με τις φυσιοθεραπείες μου και προσπαθώ να ξεπεράσω το τραύμα που μου άφησε η τραγωδία. Έχω επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας μου».

Παράλληλα η κατάσταση της Μίνας Αρναούτη παραμένει σταθερή και συγκεκριμένα πρόκειται να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο, ενώ μέσα από το νοσοκομείο δηλώνει «Παρακολουθώ τις εξελίξεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ακούω και διαβάζω όλα όσα λέγονται και γράφονται».

Μάλιστα το πόρισμα του ιατροδικαστή φαίνεται πως έριξε φως στις συνθήκες θανάτου του Παντελή Παντελίδη , ενώ η εικόνα της καρδιάς του επισημαίνει ότι έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR