counter

Δίκη Παντελή Παντελίδη: Η κατάθεση του πατέρα της Φρόσως Κυριακού και του ιατροδικαστή της οικογένειας του τραγουδιστή

Δίκη Παντελή Παντελίδη: Η κατάθεση του πατέρα της Φρόσως Κυριακού και του ιατροδικαστή της οικογένειας του τραγουδιστή
Δίκη Παντελή Παντελίδη: Η κατάθεση του πατέρα της Φρόσως Κυριακού και του ιατροδικαστή της οικογένειας του τραγουδιστή

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, που στοίχησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη εκδικάζονται οι αγωγές για τις αποζημιώσεις στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Δίκη Παντελή Παντελίδη – Η κατάθεση της μητέρας της Μίνας Αρναούτη: “Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα”

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο ιατροδικαστής της οικογένειας του τραγουδιστή, Αναστάσιος Θεοδωρίδης, η μητέρα της Μίνας Αρναούτη και ο πατέρας της Φρόσως Κυριάκου.

Η κατάθεση του πατέρα της Φρόσως Κυριάκου

Στη διαδρομή έλεγαν κουβέντες και πειράγματα. Δεν θυμάται να αναπτύχθηκε ταχύτητα. Κοιτούσε κινητό της την ώρα της σύγκρουσης. Ο Παντελίδης ανέπτυξε ταχύτητα κάποια στιγμή, ίσως πειράζοντας τη Μίνα όταν του είπε να μη τρέχει…Η κόρη μου νοσηλεύθηκε έξι νύχτες και σήμερα έχει επανέλθει σε μεγάλο βαθμό αλλά έχει ψυχολογικά τραύματα. Δεν εργάζεται και μένει μαζί μας. Δούλεψε σε ένα προστατευμένο περιβάλλον για λίγο διάστημα περισσότερο για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα. Τους χαιρέτισαν στην πόρτα. Περπατούσε κανονικά (σ.σ. ο Παντελής Παντελίδης) όπως ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Ούτε τρέκλιζε ούτε τίποτα. Η κόρη μου, μου είπε ότι έπινε γενικά. Δεν είχε νιώσει ανασφάλεια ποτέ για να μπει στο αυτοκίνητο

Πρόεδρος: Σας είπε αν είχε αντιληφθεί κατάσταση μέθης;

Μάρτυρας: Εκείνη τη στιγμή όχι. Το βράδυ ήρθαν από το ανακριτικό και την ξύπνησαν να της πουν ότι υπήρχε μία καταγγελία ότι οδηγούσε και ευθυνόταν για το θάνατο του Παντελίδη. Κατέρρευσε ψυχολογικά όταν το άκουσε

Πρόεδρος: Εσάς σας είπε για αλκοόλ;

Μάρτυρας: Η ίδια είχε πιει ένα - δύο ποτήρια, μου είπε. Ο θανών είχε καταναλώσει. Δεν θα έμπαινε όμως σε αυτοκίνητο που ο οδηγός ήταν χάλια. Δεν της έδειξε κάποια ένδειξη ότι ήταν μεθυσμένος και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Η κατάθεση του ιατροδικαστή της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη

Ξεκάθαρα καταθέτω, είμαι 1.000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμα της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει.

Με τέτοιο ποσοστό αλκοόλης, θα καταλάβω από χιλιόμετρα ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να βάλει το κλειδί στο αυτοκίνητο και αν το βάλει, θα πέσει μετά από δέκα μέτρα.

Όπως επισήμανε ο κ. Θεοδωρίδης, το μόνο ίχνος αίματος που εντοπίστηκε στον αερόσακο του συνοδηγού ανήκε στον τραγουδιστή, ενώ δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της Φρόσως Κυριάκου στην ίδια θέση. «Δεν μπορεί να μην υπάρξει DNA αυτού που καθόταν στην πλευρά του συνοδηγού, ενώ έχει βρεθεί του Παντελίδη» κατέθεσε.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τους επόμενους μήνες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR