counter

Φόρεσε μπούρκα και συνεχίζει να προκαλεί!

Φόρεσε μπούρκα και συνεχίζει να προκαλεί!
Φόρεσε μπούρκα και συνεχίζει να προκαλεί!

Lady Gaga_burka
Από την Πέπη Τυλιγάδη

Έχει γίνει πρωτοσέλιδο αμέτρητες φορές με τις άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις της. Η Lady Gaga απέδειξε πώς τελικά μπορεί να γίνει θέμα συζήτησης ακόμα και όταν κρύβει ολόκληρο το σώμα της.

Το είδωλο της ποπ μπήκε σε επικίνδυνα στιλιστικά μονοπάτια επιλέγοντας να εμφανιστεί στο σόου του Philip Treacy στο Λονδίνο με μπούρκα, ένδυμα που φοράνε οι μουσουλμάνες.

Η 26χρονη τραγουδίστρια είχε καλύψει τα πάντα εκτός από τα μάτια της και ολοκλήρωσε το στιλ με πανύψηλες πλατφόρμες.
Lady Gaga_burkaLady Gaga_burka

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το από που εμπνεύστηκε, ή τι fashion statement ήθελε να κάνει, αλλά είναι σίγουρο πως μ' αυτή την εμφάνιση η Lady Gaga θα δεχτεί τα πυρά διαφόρων γυναικείων οργανώσεων.

Βέβαια, η 26χρονη ηθοποιός είναι συνηθισμένη στα αρνητικά δημοσιεύματα και μάλλον δεν τα παίρνει πολύ σοβαρά.

Πριν από ένα μήνα δέχτηκε την έντονη επίθεση των εκπροσώπων της γνωστής οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων PETΑ, oι οποίοι την αποκάλεσαν φρικιό, αλλά εκείνη προτίμησε να απαντήσει ψύχραιμα μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα.

Η star έγραψε:  "Θεωρώ ανόητο να επιβεβαιώσω αν οι γούνες που φοράω είναι ή όχι faux. Είμαι ένας άνθρωπος που εκτιμάει και λατρεύει την ομορφιά των ζώων στη μόδα. 

Απευθυνόμενη στην PETA πρόσθεσε: "Θέλω να ξέρετε ότι πραγματικά ενδιαφέρομαι για τα συναισθήματα και τις απόψεις σας και θα υποστηρίζω πάντα τις φιλοσοφίες σας για τη ζωή, αλλά σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν υποστηρίζω τις βίαιες και παιδιάστικες καμπάνιες σας".


Mετά την εμφάνισή της με την μπούρκα, το ίδιο βράδυ έκανε ακόμη μια εκκεντρική εμφάνιση. Εδώ στην πρώτη σειρά του σόου του Philip Tracey με τον σχεδιαστή να κάθεται δίπλα της.
Lady Gaga_burka

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR