counter

Φοιτητής της ΑΣΟΕΕ ξεσπά: "Δούκισσα μου γ..... τη ζωή"

Φοιτητής της ΑΣΟΕΕ ξεσπά: "Δούκισσα μου γ..... τη ζωή"
Φοιτητής της ΑΣΟΕΕ ξεσπά: "Δούκισσα μου γ..... τη ζωή"

Δούκισσα Νομικού

Ένας φοιτητής της ΑΣΟΕΕ ξεσπά και φτιάχνει βίντεο το οποίο δημοσίευσε στο Youtube με κεντρικό πρόσωπο αυτό της Δούκισσας Νομικού. Τι συνέβη όμως και ο φοιτητής φωνάζει μέσα στο βίντεο: “Δούκισσα μου γ…. τη ζωή”;

Πρόκειται για ένα άκρως απολαυστικό βίντεο στο οποίο ένας νεαρός φοιτητής της ΑΣΟΕΕ ξεσπά και βάζει μέχρι και τα κλάματα για τη Δούκισσα Νομικού με την οποία όπως καταλάβαμε είναι πολύ ερωτευμένος.

Όλα ξεκίνησαν στη σχολή μιας και στην ίδια σχολή φοιτούσε και η Δούκισσα Νομικού η οποία πλέον πήρε το πτυχίο της και δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνει στη σχολή. Το γεγονός αυτό μαύρισε την καρδιά του φοιτητή ο οποίος πλέον δε μπορεί να δει την αγαπημένη του και να τη χαζέψει, όπως συνήθιζε να κάνει.

Αποφάσισε να πνίξει τον καημό του κάνοντας μια τεράστια ερωτική εξομολόγηση – παραλήρημα για το πώς αισθάνεται τώρα που δε βλέπει τη λαμπερή και πανέμορφη παρουσιάστρια. Το βίντεο αυτό ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της η Δούκισσα Νομικού η οποία έγραψε κάτω από την ανάρτηση: “χαχαχα… Θέλω να τον γνωρίσω”!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο του φοιτητή:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR