counter

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: "Η Βρισηίδα μου είπε δεν θέλω να ξαναμιλήσουμε…"

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: "Η Βρισηίδα μου είπε δεν θέλω να ξαναμιλήσουμε…"
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: "Η Βρισηίδα μου είπε δεν θέλω να ξαναμιλήσουμε…"

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΙ ήταν την Τετάρτη 15/3 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της στον παρουσιαστή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φίλη της Βρισηίδα και όσα έγιναν μεταξύ τους μετά την προστριβή της με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα αλλά και το πολυπόθητο unfollow.

Όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την Βρισηίδα Ανδριώτου

«Πριν φύγω είπα στον Σπύρο Μαρτίκα να ζητήσει ένα συγνώμη στην Ελευθερία για τη λέξη που είπε δημόσια. Η Ελευθερία μου είπε ότι θέλει να κάνει μήνυση και του είπα επειδή η Ελευθερία είναι αποφασισμένη να σου κάνει μήνυση κι αν σε κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση για ψυχική οδύνη κλπ θα είναι κακό για σένα να της ζητήσεις ένα συγνώμη... Και μου λέει δεν θέλω να ζητήσω κανένα συγνώμη» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Παράλληλα, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star ανέφερε: « Ο Σπύρος δεν μου είπε δώσε ένα φιλί στη Βρισηίδα όχι ότι δεν την αγαπάει αλλά ήταν τόσο ενοχικός απέναντί μου που δεν μπορούσε να έρθει να μου πει μετά από όλα αυτά πες κάτι…».

Δείτε επίσης - Βρισηίδα Ανδριώτου: Έκανε unfollow την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Instagram

«Από πέρυσι δεν κάνουμε παρέα με τον Σπύρο, θα πρέπει δηλαδή εγώ με το ζόρι επειδή είναι η φίλη μου η Βρισηίδα να κάνω παρέα και με τον άντρα της;» πρόσθεσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σχετικά με τα όσα συνέβησαν με την Βρισηίδα και εκείνη η ίδια αποκάλυψε: «Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που αυτή τη στιγμή η Βρισηίδα είναι εκεί και δεν τα έχει ζήσει όλα αυτά, θα ήθελα μόλις πάω να μιλήσουμε. η Βρισηίδα μου έστειλε ένα μήνυμα και μου είπε θέλω να μιλήσουμε όταν έρθεις και μετά μου έστειλε ένα τελεσίγραφο και μου είπε δεν θέλω να ξαναμιλήσουμε. Εγώ την πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε, της έστειλα μήνυμα δεν το έχει διαβάσει ποτέ… εγώ την αγαπάω, θέλω να είναι καλά, να έχει τύχη στη ζωή της αφού έχουμε περάσει μαζί και καλά και άσχημα. Θέλω να πάω να πιώ ένα καφέ ένα φαγητό με τη Βρισηίδα… δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, να τοποθετηθώ. Δεν μου δόθηκε το περιθώριο και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν θα την κακολογήσω, τα είπε πάνω στον πόνο της! Βρισηίδα πάρε με τηλέφωνο να πιούμε καφέ και να έρθουμε να κάνουμε πανόραμα έχουμε δουλειές… Οφείλει να με ακούσει».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR