counter

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: "Το όνειρο μου πλέον είναι να αποκτήσω ένα παιδί, αν είναι θέλημα Θεού"

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: "Το όνειρο μου πλέον είναι να αποκτήσω ένα παιδί, αν είναι θέλημα Θεού"
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: "Το όνειρο μου πλέον είναι να αποκτήσω ένα παιδί, αν είναι θέλημα Θεού"

Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή για τις χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις της, τον σύντροφό της, το όνειρό της να αποκτήσει παιδί και για τον ιδανικό γάμο.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι αναφέρθηκε αρχικά στον πατέρα της και μοιράστηκε χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις.

«Έχω έναν καταπληκτικό πάτερα και πίστευα μέχρι πολύ μεγάλη στον Άη Βασίλη. Ο πατέρας μου ήταν γεννημένος μπαμπάς, ντυνόταν Άη Βασίλης και έκανε μέχρι «”ho ho ho”», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Eυρυδίκη Παπαδoπούλου: Η γνωριμία με τον νέο της σύντροφo και η πλαστική επέμβαση στο στήθος της

Για τον σύντροφό της και την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί, η ίδια δήλωσε: «Έχουμε κανονίσει με τον σύντροφο μου να κάνουμε κάτι εορταστικό, σχετικά με τον αθλητισμό. Θα είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα μου, γιατί έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο, τον σύντροφο μου και νιώθω πλέον πως έχω οικογένεια. Φέτος, στολίσαμε το δέντρο με τον “άντρα μου” και τους γονείς μας. Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα ήταν όταν ήμουν στο νοσοκομείο και είχα το θέμα με την υγεία μου. Το όνειρο μου πλέον είναι να αποκτήσω ένα παιδί, αν είναι θέλημα Θεού. Ευχόμαστε να γίνει και αυτό στην ώρα του».

Για το πιο όμορφο δώρο που της έχουν κάνει, αλλά και το ενδεχόμενο γάμου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολίασε: «Το πιο ωραίο δώρο μου το έκαναν οι φίλες μου όταν περνούσα δύσκολα, ήταν ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Πράγα. Ο γάμος μας θα ήθελα να είναι θρησκευτικός και να γίνει σε πάρα πολύ κλειστό κύκλο. Δεν βιαζόμαστε για τον γάμο μας με τον σύντροφό μου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR