counter

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τα ασφαλιστικά μέτρα της Βρισηίδας Ανδριώτου

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τα ασφαλιστικά μέτρα της Βρισηίδας Ανδριώτου
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τα ασφαλιστικά μέτρα της Βρισηίδας Ανδριώτου

Ασφαλιστικά μέτρα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατέθεσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Αφορμή για αυτό στάθηκαν οι νέες δηλώσεις που έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στις οποίες ισχυρίστηκε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου αναστατώθηκε όταν την είδε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε επίδειξη μόδας που συμμετείχε και η ίδια.

Διαβάστε επίσης! Βρισηίδα Ανδριώτου: Έκανε ασφαλιστικά μέτρα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες δηλώσεις μετά τα ασφαλιστικά μέτρα της Βρισηίδας Ανδριώτου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον Γιάννη Πουλόπουλο και τόνισε πως ακόμα δεν έχει λάβει κάποιο έγγραφο στα χέρια της.

«Δεν έχω πάρει κάτι στα χέρια μου. Εγώ υποδέχθηκα τη νέα εβδομάδα και άνοιξα τα site και είδα αυτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, ανάλογα με ό,τι έχει στην ψυχούλα του να εκφράζεται. Αλλά αυτός είναι και ένας τρόπος, όταν δεν είσαι στην επικαιρότητα, να βρίσκεσαι στο επίκεντρο και να κάνεις μια διαφήμιση στο όνομά σου. Για αυτό τον λόγο θεωρώ πως γίνεται αυτή τη στιγμή αυτό.

Δεν συναναστρεφόμαστε, δεν κινούμαστε στους ίδιους χώρους, δεν βγαίνουμε στα ίδια μαγαζιά, ώστε να συναντά η μία την άλλη. Έτυχε να βρεθούμε σε μια επίδειξη μόδας και εγώ να ανοίξω την επίδειξη και να την κλείσω. Δεν έγινε κάτι άλλο.  Ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που βρεθήκαμε σε κοντινή απόσταση. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται όπως επιθυμεί και εκείνη εκφράστηκε όπως είδαμε. Δεν έχω μισήσει με τον δικηγόρο μου, αν έρθει κάποιο χαρτί, θα τρέξω και εγώ τα νόμιμα. Αν την είχα απέναντι μου τίποτα δεν θα της έλεγα. Θα της ευχόμουν μόνο ο Θεός να της δώσει φώτιση και ηρεμία και γαλήνη στην ψυχή της και γρήγορα ό,τι καλύτερο επιθυμεί στη ζωή της και στα επαγγελματικά της. Να πάει τόσο ψηλά η δουλειά της και να μπορεί μέσα από εκεί να ακούγεται η δουλειά της και όχι από τέτοιες κατασκευασμένες και χωρίς λόγο ενέργειες», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR