counter

Ευγενία Σαμαρά: "Δεν είχα άγχος στις οντισιόν, ήμουν πολύ άνετη και πιστεύω εκεί τους κέρδισα"

Ευγενία Σαμαρά: "Δεν είχα άγχος στις οντισιόν, ήμουν πολύ άνετη και πιστεύω εκεί τους κέρδισα"
Ευγενία Σαμαρά: "Δεν είχα άγχος στις οντισιόν, ήμουν πολύ άνετη και πιστεύω εκεί τους κέρδισα"

Το τηλεπαιχνίδι, «Switch» θα παρουσιάσει η Ευγενία Σαμαρά την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 19.15 στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Ο ρόλος της Ευγενίας Σαμαρά δεν είναι να δυσκολέψει τους παίκτες. Αντιθέτως, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι είναι πάντα με το μέρος των παικτών, γίνεται ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να κερδίσουν το έπαθλο, αλλά και να γίνουν η πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα.

Δείτε επίσης - Ευγενία Σαμαρά: Το μήνυμα για τα γενέθλιά της και η ηλικία της

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Δύο στις 10» και στον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε για τον νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας πως στην οντισιόν της ήταν πολύ άνετη.   

Όσα είπε η Ευγενία Σαμαρά για το νέο τηλεπαιχνίδι, «Switch» που θα παρουσιάσει

«Μου αρέσουν τα παιχνίδια, να τα εξηγώ, να τα περιγράφω. Είμαι και ανταγωνιστική στα παιχνίδια. Μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι με πολλή χαρά, είναι τόσο καινούργιο αυτό για μένα και το έχω πάρει σαν να είμαι σπίτι μου με τους φίλους και παίζουμε παιχνίδι» ανέφερε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε: «Στην οντισιόν δεν είχα άγχος και δεν είναι κάτι, το οποίο συνηθίζω στη ζωή μου. Είμαι αγχώδης άνθρωπος και αυτή δεν είναι η δουλειά μου, ήμουν πάρα πολύ άνετη, πιστεύω εκεί τους κέρδισα. Όταν ήρθα και το έκανα ένιωθα τόσο άνετα σε αυτό. Είναι μια πάρα πολύ ωραία παραγωγή. Είχα γυρίσει για δυο μέρες για να κάνω την οντισιόν και όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι με παίρνουν για να μου πουν “έλα”».

Τέλος, για την τρίτη σεζόν «Σασμός» του Alpha αποκάλυψε: «Έβαλα στοιχεία της προσωπικότητάς μου. Επειδή τα γυρίσματα είναι πάρα πολύ απαιτητικά και καθημερινά, έπρεπε τα πράγματα να φτιαχτούν κάπως επειδή δεν έχουμε τόσο χρόνο σε πρόβες. Έχει να δώσει πολύ ο «Σασμός» ακόμη, ο επίλογος πιστεύω θα είναι συγκλονιστικός».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ευγενία Σαμαρά:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας - @eugeniasamara

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR