counter

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Τι αποκάλυψε για το remake της «Πολυκατοικίας»;

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Τι αποκάλυψε για το remake της «Πολυκατοικίας»;
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Τι αποκάλυψε για το remake της «Πολυκατοικίας»;

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αυτή την περίοδο μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε γυρίσματα για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και στην θεατρική παράσταση «Ο κύκλος του έρωτα» που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 3 Μαΐου.

Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «MYtv» και τη Μάρα Σαρρή και, φυσικά, αναφέρθηκαν στην επιστροφή της «Πολυκατοικίας» αλλά αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, λοιπόν, απαντά αν θα τη δούμε…

Ποια στιγμή σας ξεχωρίζετε τηλεοπτικά;
Σίγουρα το «Θα βρεις τον δασκαλό σου» που είναι μια σειρά που με έκανε γνωστή, αλλά αγάπησα πάρα πολύ και την «Πολυκατοικία». Ο ρόλος της Μπέτυς μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί ήταν τελείως κόντρα σε αυτό που θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί για μένα.  

Η «Πολυκατοικία» του χρόνου θα γίνει στον ΣΚΑΪ και βλέπουμε κι άλλες σειρές να αναβιώνουν ξανά. Πως σας φαίνεται αυτό;
Θεωρώ ότι τα πράγματα πρέπει να τελειώνουν και να ξαναρχίζουν νέα, ότι γίνονται τη συγκεκριμένη στιγμή, με τις συγκεκριμένες συνθήκες και καλό είναι να κλείνουν οι κύκλοι και να ανοίγουν άλλοι όμορφοι. Όμως για να το κάνουν μπορεί να έχουν δίκιο και να βγει κάτι που θα είναι ακόμα πιο ζωντανό και πιο όμορφο. Αν μου γίνει πρόταση για να κάνω ένα γκεστ επεισόδιο την Μπέτυ, θα το έκανα με μεγάλη χαρά γιατί αγάπησα πολύ αυτόν τον ρόλο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR