counter

Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Ελεγαν σε πολλές εκπομπές "καλά, είπε τον άντρα της φλώρο;"

Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Ελεγαν σε πολλές εκπομπές "καλά, είπε τον άντρα της φλώρο;"
Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Ελεγαν σε πολλές εκπομπές "καλά, είπε τον άντρα της φλώρο;"

H Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, "Δυο στις 10" και μεταξύ άλλων, απάντησε για την ατάκα "φλώρος" που είχε πει στο παρελθόν για τον σύζυγό της και η οποία είχε παρεξηγηθεί.

Όπως είπε η ηθοποιός, στεναχωρέθηκε πολύ και για τον λόγο αυτό είχε φτάσει σε σημείο να σκέφτεται αν πρέπει να ξαναδώσει συνέντευξη.

"Μου έκαναν μια ανάλογη ερώτηση για το προξενιό και είπα ότι κι εγώ με τον άντρα μου γνωριστήκαμε με προξενιό. Δεν εννοώ προξενιό με την παλιά έννοια, που οι γυναίκες έπαιρναν έναν άντρα που δεν τον ήθελαν. Ανέφερα στη συνέντευξη το πώς θέλω τον άντρα και μου ξέφυγε κάποια στιγμή η λέξη "φλώρος". Και έλεγαν σε πολλές εκπομπές “καλά, είπε τον άντρα της φλώρο;” και στεναχωρήθηκα. Το είπα τόσο τρυφερά και τόσο γλυκά. Ο άντρας μου το άκουσε και γέλασε.

Διαβάστε επίσης: Eυδοκία Pουμελιώτη - Nικηφόρος Xαραγκιώνης: Γιόρτασαν τα 10 χρόνια γάμου τους - Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με αφορμή την επέτειό τους

Πόσο άσχημο είναι να λες κάτι με τόση τρυφερότητα, που μπορεί όντως η λέξη να ήταν άκομψη, αλλά δεν καταλαβαίνεις με ποιον τρόπο τη λέει ο άλλος; Ήταν άσχημο, το έπαιξαν όλοι την επόμενη μέρα και φτάνεις σε σημείο να πεις ότι δεν θέλω να ξαναδώσω συνέντευξη. Είμαι πια πιο προσεκτική στο πώς θα δίνω συνεντεύξεις. Δεν αντέχω την κακή αναπαραγωγή των λεγομένων μου γιατί επηρεάζει την οικογένειά μου" είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR