counter

Εύα Καμπίτση: Συγκλονίζει η ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας της - "Ήμουν για έξι μήνες τελείως παράλυτη στο κρεβάτι"

Εύα Καμπίτση: Συγκλονίζει η ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας της - "Ήμουν για έξι μήνες τελείως παράλυτη στο κρεβάτι"
Εύα Καμπίτση: Συγκλονίζει η ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας της - "Ήμουν για έξι μήνες τελείως παράλυτη στο κρεβάτι"

Στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό ΣουΣου" και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Τσαούση μίλησε η Εύα Καμπίτση.

Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στα "Διλήμματα", αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία δύο χρόνια.

Μάλιστα, η Εύα Καμπίτση εξέφρασε και το παράπονό της για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Δείτε επίσης! Συγκίνησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο βήμα της Βουλής: "Κάτι με τραβούσε από τη φύση μου, έκλαιγα κρυφά και δεν μπορούσα να το πω ούτε στους γονείς μου"

Όσα είπε η Εύα Καμπίτση

«Υπάρχει μια δυσκολία στην κίνηση τα τελευταία δυο χρόνια. Από το 2022 υπέφερα από πόνους χωρίς να γνωρίζω τον λόγο. Μετά από παρακέντηση αποκαλύφθηκε το πρόβλημα υγείας μου. Τελικά ήταν ένα μόρφωμα με διαστάσεις 15×10, είχε πιάσει νεφρό, επινεφρίδια και πάγκρεας, προχώρησε και πέρασε στα μαλακά μόρια της σπονδυλικής στήλης.

Δεν με έχει πιάσει η κλάψα να λέω "ωχ, τι έπαθα" αλλά τον περισσότερο καιρό είμαι μέσα στο σπίτι, γιατί πρέπει να με συνοδεύει κάποιος. Δεν έχουμε τη στήριξη που πρέπει από το κράτος. Κάποιοι την έχουν και κάποιοι όχι, γίνονται κάποιες διακρίσεις.

Δεν γίνεται να έχω κάθε μέρα έναν άνθρωπο εδώ, γιατί στοιχίζει μία περιουσία όλο αυτό. Από ‘κει και ύστερα, ό,τι κάνει το παιδί μου και κάποιοι φίλοι. Ήμουν για έξι μήνες τελείως παράλυτη στο κρεβάτι, δεν μπορούσα να σηκωθώ. Πιστεύω στον Θεό και προσεύχομαι», εξομολογήθηκε η Εύα Καμπίτση.

Στη συνέχεια, η Εύα Καμπίτση μίλησε για τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Τον Σπύρο Μπιμπίλα τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, μεγάλωσε σε αυτή τη γειτονιά, έχουμε τελειώσει την ίδια σχολή. Μιλήσαμε πρόσφατα για κάτι ευχές, δεν τον παρεξηγώ, γιατί τρέχει και δεν φτάνει.

Είπε ότι ίσως περάσει να με δει και όταν του είπα ότι δεν με πήρε ένα τηλέφωνο να δει τι κάνω, μου απάντησε: "εσάς σας φροντίζει το κράτος". Το μεταφέρω έτσι ακριβώς όπως το είπε. Όταν μπαίνουμε στη Βουλή, δεν κοιτάζουμε να πρωτεύσουν μόνο οι γάμοι και τα πανηγύρια αλλά να σκύψουμε πάνω από ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας και άλλα σοβαρά θέματα. Δεν είναι σωστό να είσαι ζητιάνος, είναι να πρέπει να παίρνεις τα χρήματα που χρειάζεσαι από την ασφάλειά σου».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: Facebook @ Εύα - Ευανθία Ιωάννα Σπυρίδωνος Καμπίτση

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR