counter

Έχει ύψος 1,55 αλλά με αυτά τα παπούτσια πέρασε και τον Φασούλα!

Έχει ύψος 1,55 αλλά με αυτά τα παπούτσια πέρασε και τον Φασούλα!
Έχει ύψος 1,55 αλλά με αυτά τα παπούτσια πέρασε και τον Φασούλα!

Αν πετύχετε στους δρόμους του Λονδίνου με αυτήν την αμφίεση μην ανησυχήσετε. Δεν πρόκειται για ξωτικό αλλά για τη Lady Gaga η οποία κάνει ότι μπορεί πάντα για να προκαλεί και να στρέφει τον ενδιαφέρον όλων πάνω της.

Έπιασε τα 2 μέτρα με τους κοθόρνους που φορούσε

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε με αυτά τα εκκεντρικά παπούτσια – κοθόρνους που φοράει και με τα καινούρια πλέον μαλλιά της τα οποία είναι πράσινα. Η τραγουδίστρια προφανώς έχει θέμα με το ύψος της και από το 1.55 ύψος που είναι προσπαθεί να πιάσει τα 2 μέτρα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Απορίας άξιο είναι πως καταφέρνει να περπατάει στους δρόμους κανονικά σαν να είναι η προέκταση του ποδιού της.

Η πράσινη κόμη της είναι το νέο της "κατόρθωμα"

Η Lady Gaga πόζαρε στο φακό κάνοντας γκριμάτσες και στέλνοντας φιλιά ενώ είχε αγκαλιά τον αγαπημένο της,Taylor Kinney. Η 27χρονη τραγουδίστρια έχοντας τα μαλλιά της καρέ και βαμμένα στο πράσινο χρώμα φαινόταν να απολαμβάνει το καινούριο της look αδιαφορώντας για τα σχόλια των άλλων. Συνδυάζοντας το πράσινο μαλλί με το κόκκινο κραγιόν έκανε τη βόλτα της στο Λονδίνο και για ακόμη μια φορά προκάλεσε τα σχόλια όλων με την εκκεντρικότητα της.

Με total black look και τα παπούτσια της που την έκαναν να μοιάζει 2 μέτρα, η Lady Gaga φόρεσε τα μαύρα της μεγάλα γυαλιά ηλίου για να μην την πάρουν χαμπάρι αλλά δεν υπολόγισε ότι τα παπούτσια της που είναι το σήμα κατατεθέν της αλλά και τα καταπράσινα μαλλιά της θα την έκαναν αντιληπτή από τους περαστικούς και τους παπαράτσι.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR