counter

Από Lady Gaga έγινε η "κυρία χαμαιλέων"! (Δείτε τις φωτογραφίες)

Από Lady Gaga έγινε η "κυρία χαμαιλέων"! (Δείτε τις φωτογραφίες)
Από Lady Gaga έγινε η "κυρία χαμαιλέων"! (Δείτε τις φωτογραφίες)

Από την Δήμητρα Βγενοπούλου

Ξεκίνησε με το δικό της μουσικό συγκρότημα, έγραψε τραγούδια για την Britney Spears και άλλα συγκροτήματα, έπαιξε στα clubs ως Dj, αποφάσισε να γίνει η ίδια star και το γύρισε στο τραγούδι. Τα κατέφερε όχι μόνο με τη μουσική και τα τραγούδια της, αλλά και με την εκκεντρική συμπεριφορά της και βασικά τις προκλητικές, αμφιλεγόμενες ενίοτε, εμφανίσεις της. Τι άλλο έκανε στο μεταξύ; Ίδρυσε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα , το “Born this way”, και ξεκίνησε το δικό της social network, το LittleMonsters.com. Τι άλλο έμεινε, λοιπόν, για την Lady; Μα φυσικά μια κινηματογραφική εμφάνιση!

Έτσι, η Lady Gaga θα είναι η … La Chameleon στη καινούργια ταινία του Robert Rodriguez "Machete Kills".

Δείτε την αφίσα:

Lady Gaga Αφίσα και tweets

Τα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης μέσα από το λογαριασμό του στο twitter γράφοντας: “Μόλις τελείωσα γυρίσματα με τη Lady Gaga για την ταινία "Machette Kills" και πραγματικά έκοψε κ***ους! Είμαι ξετρελαμένος!”

Lady Gaga Αφίσα και tweets

H τραγουδίστρια απάντησε επιβεβαιώνοντας την είδηση: “Ναι, είναι αλήθεια θα κάνω το ντεμπούτο μου ως ηθοποιός στην ταινία "Machette Kills" του Rodriguez . Είμαι ενθουσιασμένη! Α, και το γύρισμα ήταν μια τρέλα!”

Lady Gaga Αφίσα και tweets

 

Στο ίδιο cast, εκτός από τη Lady Gaga, συμμετέχουν η Amber Heard (η φημολογούμενη νέα σύντροφος του Johnny Depp), η Sofia Vergera, η Zoe Saldana, η Jessica Alba, ο Danny Trejo (που παίζει τον κεντρικό ήρωα Machete) και η Alex Vega. Ο σκηνοθέτης έχει, επίσης, αναθέσει το ρόλο του αμερικανού προέδρου στον Charlie Sheen, ενώ φημολογείται ότι μπορεί να κάνει ένα guest και ο Mel Gibson! Όσο για την υπόθεση, ο κεντρικός ήρωας επιχειρεί να σταματήσει έναν έμπορο όπλων από την προσπάθειά του να καταστρέψει τον κόσμο!

H ταινία αποτελεί συνέχεια της B-movie "Machete" του 2012, από τον ίδιο σκηνοθέτη, και δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί η ημερομηνία εξόδου της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR