counter

Ετοιμάζεται κοσμικός γάμος πάμπλουτου Έλληνα κληρονόμου

Ετοιμάζεται κοσμικός γάμος πάμπλουτου Έλληνα κληρονόμου
Ετοιμάζεται κοσμικός γάμος πάμπλουτου Έλληνα κληρονόμου

Μπορεί στα τελευταία events, στα οποία εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, να ήταν χωρίς τη σύντροφό του και διάσημο μοντέλο Jessica Hart, κάνοντας τις κοσμικές στήλες να αναρωτιούνται τι τρέχει στη ζωή του πάμπλουτου γόνου, ωστόσο Σταύρος Νιάρχος φαίνεται ότι περνά μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του. 

Σταύρος Νιάρχος είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της νεαρής καλλονής Jessica Hart, απλώς η αγαπημένη του μετά το overdose των καλεσμάτων και της υπερατλαντικής κοσμικότητας αρκετών μηνών, είπε να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφού οι φωτογραφίσεις και οι διαφημιστικές καμπάνιες της έχουν λείψει". 

Τα κοσμικά σαλόνια Αθήνας, Λονδίνου και Νέας Υόρκης διατείνονται και άλλα. Όπως, ότι μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο Σταύρος Νιάρχος και η Jessica Hart βάζουν τα πρώτα πλάνα για γάμο φέτος το καλοκαίρι.

Εξάλλου η συμβίωσή τους έχει ήδη περάσει από τεστ από τη στιγμή που πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στην υπέροχη βίλλα "Neutra's Kronish House", μια μυθική έπαυλη χολιγουντιανών διαστάσεων. 

Κύκλοι των Σπετσών σύμφωνα με το Thema Peopleπου γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αφήνουν να εννοηθεί ότι κατά το τέλος του ερχόμενου καλοκαιριού το ιδιωτικό νσί θα ζήσει και πάλι χαρές καθώς εκεί σχεδιάζουν τα δυο νέα παιδιά να δώσουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. 

Διαβάστε επίσης: Αχώριστοι σε κάθε άκρη του πλανήτη! (Δείτε τις φωτογραφίες)

Διαβάστε επίσης: Σταύρος Νιάρχος: Για ένα βράδυ στην Ελλάδα. Από Νέα Υόρκη, μέσω Αθήνας για το Γκστάαντ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR