counter

Σταύρος Νικόλαος Νιάρχος: Αφέθηκε ελεύθερος ο εγγονός του Σταύρου Νιάρχου

Σταύρος Νικόλαος Νιάρχος: Αφέθηκε ελεύθερος ο εγγονός του Σταύρου Νιάρχου
Σταύρος Νικόλαος Νιάρχος: Αφέθηκε ελεύθερος ο εγγονός του Σταύρου Νιάρχου

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Σταύρου Νικόλαου Νιάρχου, που κρατούνταν εδώ και έξι ημέρες από τις μυστικές υπηρεσίες του Κονγκό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος και εγγονός του Σταύρου Νιάρχου, αφέθηκε τελικά ελεύθερος το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ίδιος είχε συλληφθεί μαζί με έναν Κογκολέζο συνάδελφό του, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κράτηση, επειδή προσέγγισε ένοπλες οργανώσεις που δρουν στα νοτιοανατολικά της χώρας.

«Χαιρετίζουμε την απελευθέρωση, χθες το βράδυ, του δημοσιογράφου Σταύρου Νιάρχου ο οποίος έφυγε από τη ΛΔΚ για τις ΗΠΑ. Αλλά απαιτούμε την απελευθέρωση του δημοσιογράφου Joseph Kazadi και άλλων που κρατούνται χωρίς δικαιώματα επίσκεψης ή συμβουλευτική βοήθεια», έγραψε η ACAJ στο Twitter.

Ο Σταύρος Νικόλαος Νιάρχος πήγε στο Κονγκό για να κάνει ρεπορτάζ για την προστασία της φύσης, της οικονομίας και του πολιτισμού, για λογαριασμό του περιοδικού The Nation, σύμφωνα με την επίσημη διαπίστευσή του.

Ο 33χρονος είναι πρωτότοκος γιος του Σπύρου Νιάρχου και της Δάφνης Γκίνες, εγγονός του θρυλικού εφοπλιστή Σταύρου Νιάρχου και ανιψιός του δισεκατομμυριούχου Φίλιππου Νιάρχου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR