counter

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ”: Η εξομολόγηση της Δήμητρας Γαλάνη στη Σία Κοσιώνη (Βίντεο)

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ”: Η εξομολόγηση της Δήμητρας Γαλάνη στη Σία Κοσιώνη (Βίντεο)
“Ένα μεγάλο ευχαριστώ”: Η εξομολόγηση της Δήμητρας Γαλάνη στη Σία Κοσιώνη (Βίντεο)

Στην ειδική εκπομπή “Ένα μεγάλο ευχαριστώ” με τη Σία Κοσιώνη μίλησε το βράδυ της Κυριακής, η Δήμητρα Γαλάνη.

«Η ανθρώπινη διάσταση δεν είναι σε μια αγκαλιά, σε ένα φιλί, σε μια καλή κουβέντα. Η ανθρώπινη διάσταση είναι αυτό που ζούμε, που βλέπουμε, που βγαίνουμε και ευχαριστούμε με έναν τρόπο σχεδόν πληθωρικό. Μπήκε σε αυτόν τον λαό μία αυτοπειθαρχία και μια συλλογική συνείδηση που δεν την περίμενα να σου πω την αλήθεια, έτσι όπως είμαστε παρορμητικοί και θορυβώδεις», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Γαλάνη.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια πρόσθεσε: «Έχει γίνει και λίγο της μόδας να λέμε ευχαριστώ, εμένα δεν μου αρέσουν τα πράγματα της μόδας, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι από την καρδιά μας αυτό το πράγμα».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Μπορεί η κοινωνία μας να έχει διαβρωθεί από πολλά και είναι λογικό, αλλά δεν έχει χάσει το συναισθηματικό κομμάτι, το οποίο είναι πολύ ισχυρό. Για μένα ήταν πάντα ήρωες αυτοί οι άνθρωποι. Είμαστε μια χώρα που παράγει και εξάγει επιστήμονες. Έχουμε δώσει παράδειγμα σε αυτό, διεθνώς και βλέπεις ένας λαός, ο οποίος πέρασε από φτώχεια, όχι τώρα, πάντα. Τα παιδιά τους θέλαν να σπουδάσουν και να το τώρα. Έχουμε επανδρώσεις σχεδόν όλη την Ευρώπη με γιατρούς, θα θέλαμε να είναι εδώ κοντά μας αλλά τώρα η Ευρώπη είναι μια πατρίδα. Είμαστε άξιος λαός».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε η Δήμητρα Γαλάνη.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR