counter

Δήμητρα Γαλάνη: "Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω παιδί, δεν ήθελα αυτή την υποχρέωση"

Δήμητρα Γαλάνη: "Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω παιδί, δεν ήθελα αυτή την υποχρέωση"
Δήμητρα Γαλάνη: "Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω παιδί, δεν ήθελα αυτή την υποχρέωση"

Με αφορμή τις εμφανίσεις της με την Παυλίνα Βουλγαράκη, η Δήμητρα Γαλάνη μίλησε στο ένθετο «Κ» της Καθημερινής για στιγμές της ζωής της, τις προσωπικές επιλογές της και τα όνειρα της.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων και για ποιο λόγο δεν έκανε ποτέ παιδιά.

"Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω παιδί, παρά τους έρωτες που έζησα. Δεν ήθελα αυτή την υποχρέωση. Ήθελα να είμαι ανεξάρτητη κι ακόμα έτσι είμαι. Αλλάζω χώρο και τόπο αμέσως μόλις το αισθανθώ, μόλις νιώσω ότι τελειώνει ένας κύκλος.

Αυτό μπορεί να γίνει σε κάθε φάση ηλικιακή στη ζωή μου. Άλλος θα το ‘λεγε τρέλα. Πού πας τώρα 70 χρονών; Αυτή την πολυτέλεια του να αισθάνεσαι πότε τελειώνει ένας κύκλος σου τη δίνει αυτή η ανεξαρτησία. Αν είχα παιδί, δεν θα το είχα αυτό. Ερωτεύτηκα κάποτε παράφορα, αλλά παιδί δεν έκανα" αποκάλυψε η Δήμητρα Γαλάνη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η τραγουδίστρια ανέφερε: "Το φευγιό εκείνο με απελευθέρωσε, ξεπέρασα τις αναστολές μου. Ήμουν εκεί στα 30, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάθεις κρίση στα 30. Όταν φύγεις από τις πάρα πολύ βαρετές ανάγκες των 20, φτάνεις στα 30 μετέωρος. Δεν ξέρω γιατί αυτή η δεκαετία των 20 περνάει τόσο αργά. Λες: ας τελειώσει αυτός ο εφιάλτης. Ειδικά αν είσαι τύπος που θέλεις να εξελιχθείς, πλήττεις θανάσιμα στα 20".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR