counter

Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει: “O Σάκης Ρουβάς φάνταζε σχεδόν ψεύτικος”

Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει: “O Σάκης Ρουβάς φάνταζε σχεδόν ψεύτικος”
Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει: “O Σάκης Ρουβάς φάνταζε σχεδόν ψεύτικος”

Για την απόφασή της να κάνει κάτι τηλεοπτικά και να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του The Voice μίλησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο περιοδικό Gala.

«Η τηλεόραση ήρθε σε μια στιγμή της ζωής μου που ήμουν καλά με το να το δοκιμάσω και χαίρομαι που το έκανα. Ήθελα να μπω σε αυτό το πράγμα το πιο λαμπερό και να μην στέκομαι απέξω σαν φοβική. ,ε αφορούσε όμως να είμαι συνεπής στο κοινό που με ακολουθεί. Βλέπεις, η τηλεόραση είναι πολύ διασκεδαστικό μέσο, αλλά είσαι στο σπίτι σου με ένα τηλεκοντρόλ και επιλέγεις τι θα δεις. Τόσα χρόνια, όμως, δίπλα μου είναι άνθρωποι που βγαίνουν από το σπίτι τους και, παρά τα όποια προβλήματα μπορεί να έχουν, δίνουν τα χρήματά τους να με δουν. Με αφορά λοιπόν οι άνθρωποι αυτοί να πoυν: «Ναι, και στην τηλεόραση είναι η Ελεονώρα που ξέραμε». Όταν βέβαια είπα το «ναι» και έκανα το πρώτο γύρισμα, στο οποίο ομολογώ είχα πάρα πολύ άγχος, ένιωσα ότι μπορώ να διαχειριστώ αυτό το διαφορετικό περιβάλλον στο οποίο βρέθηκα. Ευτυχώς και τα παιδιά με στήριξαν και με έκαναν να νιώσω άνετα από την αρχή» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεα ωστόσο αναφέρθηκε και στους τρεις άλλους κριτές του show λέγοντας: «Ο Πάνος έχει μια πλευρά κρυμμένη, την οποία γνωρίζουν λίγοι άνθρωποι, και πίστεψέ με, έχει επίσης απίστευτο ενδιαφέρον. Η Έλενα είναι ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος που υπάρχει. Πέρα από κούκλα, είναι και ένα θετικό και γλυκό πλάσμα, μονίμως ανοιχτό στην καλή πλευρά των ανθρώπων και πραγμάτων.  Όσο για τον Σάκη, πιάνω τον εαυτό μου να τον παρακολουθεί ώρες – ώρες και αναρωτιέμαι: «Τώρα αλήθεια το κάνει αυτό; Φάνταζε σχεδόν ψεύτικος στα μάτια μου από την τόση λάμψη και τώρα που τον ζω από κοντά έχω ενθουσιαστεί. Δεν περίμενα να νιώσω τόσο οικεία μαζί του. Μου αρέσει που έχουμε αυτή την επικοινωνία και αλληλοπειραζόμαστε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR