counter

Ελληνίδα πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει: “Δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα. Μου είναι...”

Ελληνίδα πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει: “Δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα. Μου είναι...”
Ελληνίδα πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει: “Δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα. Μου είναι...”

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους επέστρεψε, φέτος, στα τηλεοπτικά πράγματα μέσα από την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 “Η Επιστροφή”. Η ίδια έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό “MYtv” και τη Σοφία Τσίρκα όπου εκμυστηρεύτηκε την ανάγκη της να κάνει διαλείμματα αλλά και τη σχέση της με τη δημοσιότητα.  

Η μέχρι τώρα πορεία σας δείχνει πως κάνετε τηλεοπτικά διαλείμματα. Πιστεύετε πως χρειάζονται στην καριέρα ενός ηθοποιού; 
Δεν μπορώ να μιλήσω γενικά. Σε εμένα χρειάζονται. Κυρίως στην τηλεόραση, γιατί η τηλεόραση φθείρει. Πρέπει να παίρνεις ανάσες από αυτή. Σε φθείρει μέσα σου γιατί είναι τρομεροί οι ρυθμοί και οι ταχύτητες εργασίες. Πρέπει λίγο να παίρνεις μία απόσταση. Βέβαια, αυτό μπορεί να μην συμβαίνει πάντα και να μην γίνεται. Πρέπει να έχεις αυτή τη δυνατότητα να το κάνεις ή φυσικά να τύχει, γιατί καμιά φορά είναι θέμα τύχης ή συγκυριών. Η τηλεόραση για εμένα είναι πιο δύσκολη σαν κατάσταση από ότι είναι το θέατρο. Για εμένα τα διαλείμματα που έκανα από την τηλεόραση ήταν κυρίως από επιλογή. Όχι πάντα όμως. Μπορεί να τύχει να υπάρξει μία πρόταση που δεν σε ενδιαφέρει. 

Είχατε ποτέ το άγχος πως το τηλεοπτικό θα σας ξεχάσει με την έννοια της δημοσιότητας; 
Δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα με αυτή την έννοια, μου είναι αδιάφορη. Αν είναι να με ξεχάσουν θα με ξεχάσουν. Φυσικά και θέλεις να σε παρακολουθούν γιατί είναι η δουλειά μας, αλλά με την έννοια της δημοσιότητας είναι περίεργο. Μπορεί να σε παρακολουθούν στο Instagram αλλά στο θέατρο να μην έρθουν να σε δουν. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR