counter

Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους: "Σκεφτόμασταν να υιοθετήσουμε ένα παιδί, αλλά…"

Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους: "Σκεφτόμασταν να υιοθετήσουμε ένα παιδί, αλλά…"
Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους: "Σκεφτόμασταν να υιοθετήσουμε ένα παιδί, αλλά…"

Στην Ελένη Τσολάκη και την εκπομπή "Πρωινό ΣουΣου" έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μίλησε για όλους και για όλα.

Δείτε επίσης! Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η φωτογραφία από το σαλόνι στο σπίτι της! Το vintage δέντρο & η γωνιακή βιβλιοθήκη

Όσα είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Μεγαλώνω πάρα πολύ όπως όλοι και χαίρομαι πάρα πολύ. Και μου αρέσει που βρίσκομαι σε αυτήν την ηλικία. Μου αρέσουν όλα σε αυτήν την ηλικία, αλλά κυρίως τα ουσιαστικά. Μου αρέσει ο τρόπος που μπορώ να σκεφτώ, είσαι στη μέση σε αυτή την ηλικία. Ξέρεις το πριν και το πριν σου δίνει και εφόδια για το μετά. Βγάζεις από τη μέση κάτι παράλογα και βαρετά άγχη που δεν σου χρειάζονται καν. Εντοπίζω τις μεγάλες διαφορές στη συνειδητοποίηση», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τόνισε ότι η ψυχοθεραπεία τη βοήθησε στο να ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό της.

«Είχα κάνει παλιότερα ψυχοθεραπεία αλλά μετά όταν πέθανε η μητέρα μου, είπα ότι είναι μία ευκαιρία να κάτσω και να ασχοληθώ με κάποια πράγματα. Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν συνοδοιπόρος αλλά δεν τον αφορά αυτό το θέμα. Με τον Φάνη, όντας στην ίδια δουλειά, υπάρχουν εύκολες και δύσκολες στιγμές. Κάποιες φορές ίσως να υπήρξε ανταγωνισμός. Είμαι μια κανονική μαμά, όχι υπερπροστατευτική», πρόσθεσε επίσης.

Για τις σκέψεις που είχε με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν ένα παιδί, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκάλυψε: «Πιο παλιά το σκεφτόμασταν. Μέχρι να προχωρήσουμε, ήρθε ο κορονοϊός και πάψαμε να το σκεφτόμαστε. Δεν ξεκινήσαμε τις διαδικασίες, ήταν μόλις είχαμε πάρει την τελική απόφαση»

Για το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ίδια δικαιώματα, βλέπω δίπλα μου ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που δεν τα έχουν πάει καλά με τα παιδιά τους».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR