counter

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: “Έχω την αίσθηση όταν πια φτάνεις 40 χρονών…”

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: “Έχω την αίσθηση όταν πια φτάνεις 40 χρονών…”
Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: “Έχω την αίσθηση όταν πια φτάνεις 40 χρονών…”

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα αφού καλείται να συνδυάσει τη μητρότητα με την καριέρα και συγκεκριμένα τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και την παράσταση «Ο κύκλος του έρωτα».

Η ηθοποιός, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε στο περιοδικό «MYtv» και τη Μάρα Σαρρή και αποκάλυψε με ποιον τρόπο μπορεί να τα συνδυάζει και αν έχει ελεύθερο χρόνο.

Καθόλου ελεύθερος χρόνος υπάρχει στο πρόγραμμά σας καθώς βρίσκεστε ανάμεσα σε γυρίσματα, πρόβες, παράσταση;
Αυτό το πρόγραμμα έχω να το κάνω από τότε που ήμουν 25 χρονών. Το έλεγα πρόσφατα και στον άντρα μου και πραγματικά δεν μπορώ να το αντέξω. Έτυχε να κλείσω το θέατρο γιατί δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνω τηλεόραση. Η πρόταση της τηλεόρασης που δέχτηκα ήταν πολύ δελεαστική, η παράσταση ήταν μόνο για ένα μήνα οπότε πίστευα ότι θα μπορέσω να τα συνδυάσω και να τα καταφέρω. Η αλήθεια είναι ότι τώρα που μιλάμε δεν τα καταφέρνω. Μου λείπουν πολύ τα παιδιά μου, μου λείπει η ζωή με την οικογένειά μου και δεν βλέπω έτσι το μέλλον μου. Δεν μπορώ πια αυτό το όλα μαζί, γιατί έχουν αλλάξει πολύ οι συνθήκες της ζωής μου. Και πέρα από τις συνθήκες ξέρετε τι; Έχω την αίσθηση όταν πια φτάνεις 40 χρονών και έχεις κάνει την όποια διαδρομή σου, θες και εσύ να νιώθεις πιο επιλεκτικός. Και εγώ είμαι από τους ηθοποιούς που δεν θέλω να τα κάνω όλα. Δεν χρειάζονται όλα. Μου αρεσε που τα τελευταία χρόνια είχα μόνο τις παραστάσεις μου, ήμουν εκεί, σκεφτόμουν τον ρόλο μου, μπορούσα να δουλέυω χωρίς άγχος, να οδηγώ χωρίς άγχος. Τώρα δεν υπάρχει χρόνος και δεν ξέρω στο τέλος με αυτόν τον τρόπο ζωής τι κάνουμε πραγματικά σωστά, τι απολαμβάνουμε και αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας γιατί κακά τα ψέματα η δουλειά μας έχει απαιτήσεις. Όταν,  ας πούμε, έχεις μια παράσταση και τρέχει και παράλληλα έχεις γυρίσματα έξι με επτά ώρες τη μέρα και πρόβες και έναν ρόλο να σκεφτείς στο θέατρο, εντάξει δεν θα κάνεις κάτι τόσο καλά, μην γελιόμαστε.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR