counter

Έλληνας ηθοποιός έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού - Δείτε φωτογραφία

Έλληνας ηθοποιός έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού - Δείτε φωτογραφία
Έλληνας ηθοποιός έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού - Δείτε φωτογραφία

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έχει έρθει στη χώρα μας και οι πρώτοι Έλληνες έχουν ήδη εμβολιαστεί. Ανάμεσα στους υγειονομικούς και ο Βασίλης Παλαιολόγος

Ο γνωστός ηθοποιός ασκεί το επάγγελμα του νοσηλευτή εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", παράλληλα με την υποκριτική.

"Η νοσηλευτική προέκυψε μετά από τις σπουδές μου και τον μεταπτυχιακό μου τίτλο και ήρθε ως αποτέλεσμα της αγάπης μου προς την νοσηλευτική αλλά και τις υπηρεσίες υγείας. Γι’ αυτό και εξειδικεύτηκα στην διοίκηση υπηρεσιών υγείας. Η υποκριτική είναι ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή μου που προέκυψε στην πορεία" δήλωσε έναν χρόνο πριν σε συνέντευξή του στο FTHIS.GR. (Δείτε ΕΔΩ τη συνέντευξη)

Το πρωί της Τρίτης ο Βασίλης Παλαιολόγος ανήρτησε στα social media φωτογραφία από την ώρα του εμβολιασμού του που έγινε ένα 24ωρο πριν.

"Δεν νομίζω ότι θα επιτρέψω σε έναν ιό να με κάνει να νοσήσω. Εξάλλου έχω πολλά να κάνω ακόμα... ας πιούμε στην καινούργια δεκαετία!!! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!! Καλή χρονιά σε όλους!!! #εμβολιασμός #covid_19 #vaccine" έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Παλαιολόγου:


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR