counter

Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: "Έχω τεράστια φοβία για τον πατέρα μου"

Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: "Έχω τεράστια φοβία για τον πατέρα μου"
Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: "Έχω τεράστια φοβία για τον πατέρα μου"

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μιλάει για την αδυναμία που έχει στον μπαμπά του

Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν ο Ιωάννης Παπαζήσης που έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη μιλώντας για όλα ανοιχτά όπως κάνει πάντα άλλωστε καθώς κάθε φορά που εμφανίζεται λέει καθαρά την άποψη του αδιαφορώντας για τον θα παρεξηγηθούν οι δηλώσεις του.

Μεταξύ άλλων ο Ιωάννης Παπαζήσης αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια. Μεγάλωσε με τον παππού και τη γιαγιά του και έχει όμορφες αναμνήσεις. Τεράστια αδυναμία όμως όπως αποκάλυψε έχει στον πατέρα του με τον οποίο έχει τρομερό δέσιμο και τον έχει σαν πρότυπο.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βλέπει στον πατέρα του στον χαρακτήρα του. Ο ίδιος όπως εξομολογήθηκε μιλάει, εκφράζεται, κάθεται ακριβώς όπως και ο πατέρας του. Αν και δε συνηθίζεται τα αγόρια να έχουν τόσο μεγάλο δέσιμο με τους πατεράδες του ο ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει μεγαλύτερο δέσιμο με τον μπαμπά του παρά με τη μαμά του.

“Έχω τεράστια φοβία με τον πατέρα μου”, δηλώνει υπονοώντας ότι δε θέλει να σκεφτεί ότι μπορεί να γίνει κάτι και να τον χάσει. Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι φοβάται και τρέμει και προετοιμάζεται για τη στιγμή εκείνη που δυστυχώς θα τον αποχωριστει…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR