counter

Ελίνα Ακριτίδου: Το τρυφερό μήνυμα με αφορμή τα γενέθλια του γιου της

Ελίνα Ακριτίδου: Το τρυφερό μήνυμα με αφορμή τα γενέθλια του γιου της
Ελίνα Ακριτίδου: Το τρυφερό μήνυμα με αφορμή τα γενέθλια του γιου της

Η Ελίνα Ακριτίδου το φετινό χειμώνα πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Τατουάζ» και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η γνωστή ηθοποιός τα τελευταία 18 χρόνια είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Ρωξάνη, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο.

Η ίδια προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της στο διαδίκτυο.

Αυτή τη φόρα, η Ελίνα Ακριτίδου έκανε την διαφορά καθώς ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια του γιου της Νικόλα, θέλοντας να του ευχηθεί δημόσια.

«Αγάπη μου, 4.745 μέρες σε θαυμάζουμε και σε λατρεύουμε!!! Κάθε μητέρα βλέπει το παιδί της «καταπληκτικό», αλλά εσένα κάθε μέρα επί 13 χρόνια βρίσκεται κάποιος να μας το επισημάνει! Μείνε όπως είσαι και συνέχισε να δίνεις τις μάχες σου με τον δικό σου μοναδικό τρόπο!!!#lovemyson #family #birthday #birthdayboy #13yearsold», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση, η Ελίνα Ακριτίδου.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR