counter

Paparazzi! Ελίνα Ακριτίδου: Σπάνια έξοδος με τον σύζυγό της (Φωτογραφίες)

Paparazzi! Ελίνα Ακριτίδου: Σπάνια έξοδος με τον σύζυγό της (Φωτογραφίες)
Paparazzi! Ελίνα Ακριτίδου: Σπάνια έξοδος με τον σύζυγό της (Φωτογραφίες)

Μια σπάνια έξοδο με τον σύζυγό της πραγματοποίησε πρόσφατα η Ελίνα Ακριτίδου.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε την γνωστή ηθοποιό με τον αγαπημένο της στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δύο τους απόλαυσαν τον καλό καιρό και τις βόλτες τους, ενώ έκαναν και μερικές αγορές από τα μαγαζιά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ελίνα Ακριτίδου έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις που κάνει είναι σπάνιες.

Η Ελίνα Ακριτίδου με τον σύζυγό της, Γιώργο Κουτσουδάκη είναι 21 χρόνια μαζί και έχουν  αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, την Ρωξάνη, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο, που είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

«Δεν έχω παράπονο. Οι δημοσιογράφοι έχουν σεβαστεί ότι δεν θέλω να δημοσιοποιώ την προσωπική μου ζωή. Με τον σύζυγό μου κάνουμε άλλες δουλειές, εκείνος είναι οικονομολόγος, εγώ ηθοποιός, οπότε δεν μπαίνει ο ένας στα χωράφια του άλλου. Ακόμα κι όταν έμεινα έγκυος και επρόκειτο να γεννήσω, επικοινώνησαν δημοσιογράφοι με το Mega, που συνεργαζόμουν τότε γιατί ήμουν στην “Απαγορευμένη αγάπη”, και όταν τους μετέφεραν ότι δεν θα ήθελα να υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι έξω από το μαιευτήριο, το κατάλαβαν και δεν με ενόχλησαν», είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της η Ελίνα Ακριτίδου.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR