counter

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Είναι ντροπιαστικό να ρωτάνε τον πατέρα μου αν θα γίνει παππούς"

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Είναι ντροπιαστικό να ρωτάνε τον πατέρα μου αν θα γίνει παππούς"
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Είναι ντροπιαστικό να ρωτάνε τον πατέρα μου αν θα γίνει παππούς"

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη την Δευτέρα 12/6 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στους παρουσιαστές και μεταξύ άλλων ανέφερε πως την ενοχλεί που ρωτάνε τον πατέρα της πότε θα αποκτήσει παιδί.

Όσα είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη συνέντευξή της

«Πλέον έχουμε φτάσει σε σημείο να ερμηνεύονται από τον οποιοδήποτε τα πάντα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ακόμα και στα σόσιαλ και σε όλα δεν έχω ενεργή δράση. Κάποιες στιγμές νιώθω την ανάγκη να το κάνω για το κοινό που με παρακολουθεί αλλά και για την εργασία μου την ίδια… που πλέον καλώς ή κακώς διαφημιζόμαστε από αυτό το project. Δεν μπορεί τώρα να πρέπει να προσέχω 24 ώρες το 24ωρο μήπως τα μάτια μου δείξουν κάτι που κάποιος θα το παρερμηνεύσει και θα πει έχει παραγίνει» είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.  

Δείτε επίσης - Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Σπύρο Δημητρίου

«Ο μπαμπάς μου μιλάει, έχει πει κάποια πράγματα μέσα στη διάρκεια αυτών των χρόνων… Τα είπε γιατί είναι αυθόρμητος και έχουν πάρει πάρα πολύ μεγάλη έκταση. Δεν μπορεί να φτάνουμε το 2023 και να παλεύουμε για τα δικαιώματα των γυναικών και να πηγαίνουν φωτορεπόρτερ, δημοσιογράφοι να τρέχουν πίσω από τον πατέρα μου και να λένε απομακρυνθήκατε από το να γίνεται παππούς; Είναι ντροπιαστικό για μία γυναίκα. Δεν γίνεται να μας προσδιορίζει κάτι τέτοιο, είναι πολύ προσωπικό το αν κάνεις παιδί ή δεν κάνεις είναι μία επιλογή που δεν αφορά…. σίγουρα όχι τον πατέρα μου… θα προτιμούσα να είχαν ρωτήσει εμένα» τόνισε η τραγουδίστρια.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR