counter

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Σπύρο Δημητρίου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Σπύρο Δημητρίου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Σπύρο Δημητρίου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων η ίδια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο διαζύγιό της από τον Σπύρο Δημητρίου.

Δείτε επίσης - Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Στον ίδιο χώρο με τον Νίκο Συρίγο! Που βρέθηκαν;

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Σπύρο Δημητρίου

«Δεν μπορώ να πω στη διαδικασία να πρέπει κάθε μου επιλογή να την ανακοινώνω, να ζητάω την άδεια και τη γνώμη. Για την προσωπική μου ζωή δεν θέλω να βγω και πω αυτό συμβαίνει, γιατί κάποια άλλη στιγμή μπορεί να μην θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν νιώθω ότι κρύβομαι και το ευτυχές είναι ότι δεν έχω και τίποτα να κρύψω…Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός. Μου συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και σε όλους με όλα τα συναισθήματα.

Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Είναι σίγουρα μια αλλαγή και περνάς μια περίοδο αμφισβήτησης, νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε όπως το είχες ονειρευτεί. Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω και αυτό είναι το όμορφο της ζωής. Μέσα  από όλες αυτές τις αναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο. Όπως συμβαίνει αυτό με όλους τους ανθρώπους, έτσι συνέβη και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω το μυστικό του κράτους. Όλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε κάποιες συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τον χωρισμό από τον Σπύρο Δημητρίου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR