counter

Ελεονώρα Μελέτη: Η throwback φωτογραφία που κοινοποίησε από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα

Ελεονώρα Μελέτη: Η throwback φωτογραφία που κοινοποίησε από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα
Ελεονώρα Μελέτη: Η throwback φωτογραφία που κοινοποίησε από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα

Η Ελεονώρα Μελέτη για ακόμα μια χρονιά παρουσιάζει την εκπομπή “Μεσάνυχτα”, αλλά παράλληλα έχει και τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή.

Μπορεί να έχουμε συνδυάσει την Ελεονώρα Μελέτη να βρίσκεται στο τιμόνι lifestyle εκπομπών και τα τελευταία χρόνια σε εκπομπές με κοινωνικό περιεχόμενο, όμως στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας ασχολήθηκε με την ενημέρωση.

Χθες η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση από το παρελθόν στο Instagram της και συγκεκριμένα από το 2004, όταν παρουσίαζε το απογευματινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

“Σας ευχαριστούμε που και σήμερα επιλέξατε εμάς για την ενημέρωση σας....» δεν κρατάω αρχείο, το θεωρώ αγχωτικό κ μάταιο... γι αυτό κ όταν φίλοι μου στέλνουν τέτοιες φωτό από το σεντούκι του χρόνου χαμογελώ κ λέω « ωχ έχω ζήσει κ αυτό!» Κ ξαφνικά θυμάμαι τε πάντα με λεπτομεριες... 2004... 26 ετών, δελτίο ειδήσεων @ant1tv .... όλες μα όλες οι φωτογραφίες που έλαβα τραβηγμένες από το λάθος προφίλ!!! Τόσο ψάρι... λες κ ήξερα ότι υπάρχει κ σωστό! Αμ το ροζ σακάκι με το κόκκινο νύχι? Ήμουν πολύ μπροστά... λίγο αργότερα αυτός ο συνδυασμός έγινε ... very Prada! Επόμενη ενημέρωση σας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την @ellistai ... καλό σας απόγευμα!”, ήταν η λεζάντα που συνόδεψε αυτή τη throwback φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη.

Η παρουσιάστρια όπως βλέπετε δεν έχει αλλάξει αρκετά από τότε, παρόλο που έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR