counter

Ελεονώρα Μελέτη: "Ζήλεψα τον αυθεντικό ενθουσιασμό της Αλεξάνδρας"

Ελεονώρα Μελέτη: "Ζήλεψα τον αυθεντικό ενθουσιασμό της Αλεξάνδρας"
Ελεονώρα Μελέτη: "Ζήλεψα τον αυθεντικό ενθουσιασμό της Αλεξάνδρας"

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους την εμπειρία που είχε με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα όταν πήγαν για ψάρεμα.

Δείτε επίσης - Ελεονώρα Μελέτη: "Από τα χρόνια που κάνω τηλεόραση ίσως να ήταν και η χειρότερη χρονιά μου"

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως κατά την διάρκεια του ψαρέματος πιάσανε ένα δαχτυλίδι και η μικρή της ενθουσιάστηκε κάτι που η περήφανη μαμά θαύμασε.

Η μακροσκελής ανάρτησή της στο instagram

«Ιστορίες καλοκαιριού… Πρότεινα στην Αλεξάνδρα να πάρουμε μια αποχή να πάμε για ψάρεμα. Η συμφωνία ήταν πως αν πιάναμε ψαράκι θα το επεξεργαζόμασταν λίγα δευτερόλεπτα κ μετά πάλι θα το ρίχναμε στο νεράκι. Ψαρέψαμε ένα …δαχτυλίδι! Ψεύτικο. Από εκείνα που αγοράζεις στα παζάρια. Τι ιστορία να έχει και αυτό? Της είπα πως θα ζητούσαμε από το μπαμπά να πάμε για ψάρεμα γιατί εκείνος σίγουρα θα ήταν καλύτερος. Η Αλεξάνδρα το ζήτησε κ ο Θοδωρής λίγη ώρα μετά είχε αγοράσει καλάμι κ δόλωμα γαρίδας. Δεν είχαν καλή ψαριά αλλά η εικόνα ήταν μεγάλο κελεπούρι. Την ερωτεύτηκα κ την ανεβάζω. Ζήλεψα τον αυθεντικό ενθουσιασμό της Αλεξάνδρας, την πηγαία χαρά της σε κάθε δευτερόλεπτο μιας νέας ανακάλυψης του όμορφου κόσμου. Σήμερα έμαθε για τα «μπομπόλια» και «τις σαλιάρες», κ κάθε φορά που επεξεργαζόμασταν έναν αχινό ή καβουράκια γινόμουν κ εγώ 5,6,7 ξυπόλυτη, κατάξανθη με τα φανταστικά μαγιώ μου, να πλάθω ψωμοτύρι κ να ρίχνω πετονιά στο μώλο της Αγίας ευφημίας. Δεν είχα ψαρέψει ποτέ ούτε το παραμικρό ψαράκι, μπορούσα όμως με μοναδική δεξιότητα να πιάνω με τη χούφτα μου μικρά διάφανα γαριδάκια που κολλούσαν στα τοιχώματα του μώλου. Χανόμουν κ γώ μαζί τους όταν τα έριχνα πάλι πίσω στο νερό, φτιάχνοντας τις πιο ευφάνταστες ιστορίες του δικού μου βυθού. Τα θυμάμαι όλα ακόμα. Ελπίζω κ η Αλεξάνδρα στα 44 της να θυμάται επίσης…» έγραψε στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @nonoram

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR