counter

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει την δελεαστική πρόταση που δέχτηκε από τον Alpha

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει την δελεαστική πρόταση που δέχτηκε από τον Alpha
Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει την δελεαστική πρόταση που δέχτηκε από τον Alpha

Για τα μελλοντικά της σχέδια, αλλά και τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, μίλησε στο περιοδικό People και στη Βένια Καραγιάννη, η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του "Survivor Πανοραμα" ​,αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη δελεαστική πρόταση που δέχτηκε τη φετινή σεζόν από τον Alpha.

Η πρόταση του ΣΚΑÏ πότε έγινε;

Είχαμε ξεκινήσει να μιλάμε τον Νοέμβριο. Το αρχικό μας πλάνο ήταν να κάνουμε ένα καθημερινό στην απογευματινή ζώνη, υπήρχαν όμως κάποιες δυσκολίες στο να πραγματοποιηθεί άμεσα. Αλλά δεν χάσαμε επαφή, μέχρι που φτάσαμε Φλεβάρη και Μάρτη, οπότε μιλούσα και με το ΣΚΑÏ και ξανά με τον Alpha.

Διαβάστε επίσης: Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη: "Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων για να γίνω μητέρα!"

Ποια ήταν η νέα πρόταση του Alpha; Ακούστηκε ότι θ αντικαθιστούσες τον Νίκο Μουτσινά όταν τελείωσε το Δέστε Τους;

Η πρόταση ήταν να κάνω ένα καθημερινό infotainment  στη ζώνη 11.00-13.00 από φέτος το Μάιο και ήταν δελεαστική. Ήταν αυτό που ήθελα να κάνω ως εκπομπή. Όμως στο τελευταίο λεπτό, ο ΣΚΑÏ μου πρόσφερε το Survivor Πανόραμα, Εγώ έβλεπα Survivor έτσι και αλλιώς και ήμουν φανατική. Κάποιοι είπαν ότι για αυτό πήρα την εκπομπή, αλλά δεν είναι αλήθεια, γιατί είχα ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις. Δεν σου λέω ότι απάντησα αμέσως. Το σκέφτηκα γιατί, από την άλλη, είχα μια εκπομπή που επιζητούσα χρόνια- όχι τη ζώνη αλλά το infotainment-, οπότε το δίλημμα ήταν μεγάλο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR