counter

Ελένη Ράντου: Η σχέση με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και με την κόρη της, Νικολέττα

Ελένη Ράντου: Η σχέση με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και με την κόρη της, Νικολέττα
Ελένη Ράντου: Η σχέση με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και με την κόρη της, Νικολέττα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε η Ελένη Ράντου, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Μπακοδήμου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, Νικολέττα, η οποία σπουδάζει στην Ολλανδία αλλά και για τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με τον οποίο μετράνε μαζί 30 χρόνια κοινής πορείας.

Διαβάστε επίσης! Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με την κόρη της, Νικολέττα

Ελένη Ράντου – Η σχέση με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και με την κόρη της

«Εμένα οι γονείς μου δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα - είχα πάρει υποτροφία για το Παρίσι από το Εθνικό Θέατρο - και δεν υπήρχε οικονομική δυνατότητα να συντηρηθώ στη Γαλλία, οπότε συνέχισα εδώ…Το πρώτο πράγμα που έλεγα στην κόρη μου είναι “Φύγε έξω! Κάνε ό,τι όνειρο φαντάζεσαι, εγώ θα το στηρίξω, γιατί το δικό μου δεν μπορούσε να επιτευχθεί”. Η κόρη μου, δεν ήθελε να φύγει. Και της έλεγα “’έχεις τη δυνατότητα”. Κάνουμε σαν γονείς τα αντίστροφα από αυτά που έχουμε βιώσει εμείς. Δεν θέλουμε να υποστεί την ίδια μεταχείριση το δικό μας παιδί… Ήμουν πολύ αποφασισμένη να τη στηρίξω σε όλα της τα όνειρα μέχρι εκεί που δεν παίρνει», δήλωσε η Ελένη Ράντου για την κόρη της.

Όσον αφορά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου η ηθοποιός ανέφερε:  «Τους ανθρώπους που αγαπώ σχεδόν τους πνίγω από την πολλή φροντίδα. Πρέπει να το έχεις αυτό, είναι λίγο το κουσούρι. Έχει και εξόντωση αυτό, γιατί έχεις συνέχεια την έννοια του άλλου και κουράζεσαι. Ειδικά μεγαλώνοντας και μετά από τόσο χρόνια τον έχω έννοια, γιατί νιώθω ότι με χρειάζεται. Παλιότερα δεν ήμουν τόσο παρούσα, γιατί ένιωθα ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα. Κι εμένα μου είναι πολύ σημαντικό, είναι σχεδόν ναρκισσιστικό να νιώθω ότι με χρειάζονται. Παίρνω δύναμη, είναι πολύ σημαντικό για τη δική μου ύπαρξη.  Έχω συνδυάσει την ταυτότητά μου με τη φροντίδα κάποιου…

Υπήρχε πάντα μια αίσθηση ότι το ενδιαφέρον του Βασίλη προς εμένα δεν έχει χαθεί. Πάντα υπήρχε μια αίσθηση ότι ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου να είναι, ήξερα ότι το ενδιαφέρον του είναι ανά πάσα στιγμή στο 100. Στα 30 χρόνια που είμαστε μαζί, δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή ότι αδιαφόρησε. Ακόμα κι αν κάναμε να μιλήσουμε μια εβδομάδα. Πάντα υπήρχε μια έννοια του ενός για τον άλλον. Αν θέλεις να κρατήσεις μια σχέση συντροφική είναι ιδανικό. Αν θες να έχεις μια σχέση πάθους και θυμού, δεν είναι το ιδανικό και δε μπορεί να κρατήσει και 30 χρόνια μια τέτοια σχέση».

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR