counter

Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με την κόρη της, Νικολέττα

Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με την κόρη της, Νικολέττα
Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με την κόρη της, Νικολέττα

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την κόρη της, Νικολέττα, μοιράστηκε η Ελένη Ράντου με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός κοινοποίησε μια φωτογραφία από το γαμήλιο πάρτι του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά, στην οποία χορεύει με τη μονάκριβη της κόρη.

«Περσινά χαμόγελα!!!!», έγραψε η Ελένη Ράντου στη λεζάντα που συνόδεψε την ανάρτησή της.

Διαβάστε επίσης - Ελένη Ράντου: Ήταν η μια από τις τρεις νονές στη βάφτιση του γιου του Ορφέα Αυγουστίδη- Τη συνόδευσε η κόρη της, Νικολέττα (Φωτό)

Ελένη Ράντου – Η εξομολόγηση για την κόρη της

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου είναι 27 ετών και είναι ζωγράφος. Οι  σπουδές της, έγιναν στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και αφορούσαν το σχέδιο, που είναι η μεγάλη της αγάπη. Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο παρουσίασε την ατομική έκθεση ζωγραφικής της.

«Η ζωγραφική που ασχολείται η κόρη μου μου φαίνεται πολύ πιο δύσκολη, πολύ πιο μοναχική. Μου φαίνεται παιχνίδι αυτό που κάνουμε εμείς μπροστά σε αυτό που κάνει εκείνη. Η κόρη μου μου είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με την ζωγραφική, αλλά εγώ θεώρησα πως θα ήταν μια σκέψη της ηλικίας. Ήταν τόσο καταλυτικό και ολοκληρωτικό που εγώ δεν ανησύχησα πότε πραγματικά για το τι θα κάνει αυτό το παιδί» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της η Ελένη Ράντου για την κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR