counter

Ελένη Ράντου : Η on camera αντίδραση μετά την απόφαση να μην συμμετέχει στην απεργία των ηθοποιών

Ελένη Ράντου : Η on camera αντίδραση μετά την απόφαση να μην συμμετέχει στην απεργία των ηθοποιών
Ελένη Ράντου : Η on camera αντίδραση μετά την απόφαση να μην συμμετέχει στην απεργία των ηθοποιών

Την Ελένη Ράντου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μετά την απόφαση που πήρε να μην συμμετέχει στην απεργία των ηθοποιών και να ανοίξει κανονικά το θέατρό της. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για το γεγονός και τόνισε πως είναι στο πλευρό των συναδέρφων της.  

Δείτε επίσης - Ο Μπιμπίλας κατά της Δανδουλάκη και της Ράντου: "Οι ηθοποιοί δεν ήρθαν στην απεργία από φόβο;" 

Ελένη Ράντου - Η αντίδραση στην κάμερα μετά την απόφαση να μην συμμετέχει στην απεργία των ηθοποιών 

«Μην στέκεστε στο κουτσομπολιό, ενδιαφερθείτε για το ζήτημα των ηθοποιών που έχουν τα χίλια δίκια. Είμαστε στο πλευρό αυτών των παιδιών» είπε η Ελένη Ράντου χωρίς να σχολιάσει κάτι άλλο.  

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Ράντου έγραψε στο Facebook: «Ας μην αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση, μετρώντας ποσοστά επιτυχίας, το αίτημα για ένα πτυχίο αντάξιο των σπουδών, είναι τόσο δίκαιο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Οι διαφωνίες πάνω στον τρόπο που διεκδικείται αυτό το δίκαιο, δεν μειώνουν την υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να δώσει μια λύση αξιοπρέπειας σε τόσα νεανικά όνειρα. 

 Ο στόχος παραμένει αυτός. Δώστε μια λύση σε ένα γόρδιο δεσμό χρόνων που κάνει τη σπουδή, κάτι σαν μεταξύ μας μυστικό, που δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Δώστε στους νέους ανθρώπους την αξιοπρέπεια που στερήθηκε η δική μας γενιά. Το ερώτημα για το αν το κλείσιμο των θεάτρων είναι μοχλός πίεσης της εκάστοτε κυβέρνησης, η αν πυροβολούμε τα πόδια μας με αυτόν τον τρόπο, είναι μια άλλη κουβέντα, για άλλη στιγμή».  

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “Super Κατερίνα”:  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR