counter

Ελένη Πετρουλάκη: Με άψογο hippie style στην παραλία. Δείτε φωτογραφίες

Ελένη Πετρουλάκη: Με άψογο hippie style στην παραλία. Δείτε φωτογραφίες
Ελένη Πετρουλάκη: Με άψογο hippie style στην παραλία. Δείτε φωτογραφίες

Μπήκε ο Σεπτέμβριος και ημερολογιακά να το πάρει κανείς το καλοκαίρι τελείωσε! Αυτό δεν σημαίνει όμως πως τελείωσαν και τα μπάνια. Η όμορφη γυμνάστρια μετά τα ταξιδάκια της στην Μύκονο, στο Πόρτο Χέλι και στην Κρήτη επέστρεψε στην Αθήνα.

Μια από τις καλύτερες εξορμήσεις για μπάνιο εντός Αττικής είναι η παραλία στο Πόρτο Ράφτη. Έτσι η Ελένη Πετρουλάκη ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και επισκέφτηκε την γνωστή παραλία.

Μαζί με την καλή της φίλη Έφη Ζλατίνη απόλαυσαν τα νερά και δροσιστικά ροφήματα και φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές της.

Η γνωστή γυμνάστρια συνεργάστηκε επιτυχώς με το beach club Yolo όπου για τρία συνεχή σαββατοκύριακα μαζί με ομάδα επίλεκτων γυμναστών παρέδωσαν μαθήματα στους παρευρισκόμενους για ένα υγιές, καλλίγραμμο και δυνατό σώμα.

Όσο για το στιλ της, μοναδικό όπως κάθε φορά που εντυπωσιάζει με την παρουσία της. Φορώντας ένα κατάλευκο μακρύ καφτάνι, το οποίο είχε συνδυάσει με ταμπά ζώνη, μακρύ κολιέ και γυαλιά καθρέφτες δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR