counter

Θύμα απάτης η Ελένη Πετρουλάκη: Επιτήδειοι πουλούσαν πρόγραμμα που έφτιαξε για την εμμηνόπαυση με 5 ευρώ

Θύμα απάτης η Ελένη Πετρουλάκη: Επιτήδειοι πουλούσαν πρόγραμμα που έφτιαξε για την εμμηνόπαυση με 5 ευρώ
Θύμα απάτης η Ελένη Πετρουλάκη: Επιτήδειοι πουλούσαν πρόγραμμα που έφτιαξε για την εμμηνόπαυση με 5 ευρώ

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Πετρουλάκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Σπυριδούλα Τριάντου στο ένθετο Secret, άγνωστοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν το όνομά της για να κερδίσουν χρήματα, φτιάχνοντας ψεύτικο λογαριασμό στα social media και πουλώντας το νέο πρόγραμμα της για μόλις 5 ευρώ.

Η Ελένη Πετρουλάκη κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα ένα πρόγραμμα γυμναστικής για τις γυναίκες που βιώνουν μεγάλες αλλαγές στο σώμα τους μετά την εμμηνόπαυση και θέλουν να βρουν τρόπους να ανανεωθούν. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έγινε πολύ γρήγορα νούμερο 1 στις αναζητήσεις. Αυτό ώθησε κάποιους επιτήδειους να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο προφίλ και να παριστάνουν την ίδια, πουλώντας το με μόλις 5 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Eλένη Πετρoυλάκη: "Στην περίοδο της εμμηνoπαυσης μια γυναίκα αν δεν κάνει κάτι, 10 κιλά θα τα πάρει έτσι κι αλλιώς"

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν επικοινωνούσαν μαζί μου γυναίκες για να με ευχαριστήσουν για το πρόγραμμα που αγόρασαν με 5 ευρώ στο διαδίκτυο. Δυστυχώς, σήμερα υπάρχουν πολλοί εξελιγμένοι και ευφάνταστοι τρόποι εξαπάτησης των πολιτών μέσω Διαδικτύου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καλό είναι να σκέφτεστε διπλά πριν βάλετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών και μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής», δήλωσε η γνωστή fitness instructor.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την συγκεκριμένη απάτη ήταν πολλά και η Ελένη Πετρουλάκη, μόλις έμαθε για το περιστατικό, απευθύνθηκε αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ενημέρωσε με τη σειρά της τους followers της μέσω των social media. Τελικά ο ψεύτικος λογαριασμός με το πρόγραμμα των 5 ευρώ έκλεισε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR