counter

Έλενα Τσαγκρινού: Το Τάμα για το παιδί που περιμένει & η εξομολόγηση στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day μίλησαν η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί. Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε για την ανυπομονησία της να γίνει μητέρα, για την αποβολή που είχε αλλά και αποκάλυψε μαζί με τον σύντροφό της, το Τάμα για το παιδάκι τους.  «Από παιδάκι με πήγαινε η μητέρα μου στον Άγιο Εφραίμ και πήγα και την Έλενα τώρα για την εγκυμοσύνη», ανέφερε αρχικά ο Dj Stephan.

Η Έλενα Τσαγκρινού απευθυνόμενη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία στο παρελθόν είχε μοιραστεί και η ίδια δημοσίως ορισμένες ατυχίες που είχε, όσο προσπαθούσε να γίνει μητέρα, είπε:

Διαβάστε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού: Η εγκυμοσύνη, η αποβολή και η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου με τον Dj Stephan

«Επειδή έχω δει και μια δική σου αντίστοιχη συνέντευξη που έχεις περάσει πολύ δύσκολα, νόμιζα κι εγώ ότι δεν θα προχωρήσει (σ.σ. η εγκυμοσύνη) είναι μια άσχημη κατάσταση που σε δυσκολεύει αυτομάτως».

«Δεν είναι τυχαίο που είναι ο άνδρας που επέλεξα να κάνω μαζί του παιδί. Μου έκανε από την αρχή το κλικ, δεν μου είχε ξαναέρθει καμία τέτοια σκέψη με κανέναν», κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια στο Happy Day, μιλώντας για τον σύντροφό της. 

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR