counter

Έλενα Τσαγκρινού: Η εγκυμοσύνη, η αποβολή και η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου με τον Dj Stephan

Έλενα Τσαγκρινού: Η εγκυμοσύνη, η αποβολή και η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου με τον Dj Stephan
Έλενα Τσαγκρινού: Η εγκυμοσύνη, η αποβολή και η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου με τον Dj Stephan

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» και στην Ελένη Βουλγαράκη παραχώρησε συνέντευξη η Έλενα Τσαγκρινού. Η τραγουδίστρια μίλησε για την εγκυμοσύνη της, την αποβολή που είχε πριν από λίγους μήνες, αλλά απάντησε και στο ενδεχόμενο γάμου με τον DJ Stephan.

Διαβάστε επίσης! Έλενα Τσαγκρινού & Dj Stephan: Περιγράφουν για πρώτη φορά τη στιγμή που έμαθαν για την αποβολή

«Είχα αποβάλει στις έξι εβδομάδες. Δεν ανέβηκα ποτέ στη σκηνή, ήταν πλήγμα για εμένα, όμως ήταν απαγορευτικό από τον γιατρό. Έκλαιγα καθημερινά γιατί περίμενα να πάει καλά. Ακόμα με πληγώνει. Ένιωσα την ημέρα πριν την αποβολή. Έπρεπε να πάω σε ένα live του συντρόφου μου και ένιωθα μια ανακατωσούρα στο στομάχι μου, δεν ένιωθα καθόλου καλά και όντως μετά από δύο ημέρες ο γιατρός μας είπε ότι δεν χτυπάει η καρδούλα του μωρού.

Είχαν περάσει δυο μήνες και δεν γινόταν, γιατί μετά την απόξεση υπάρχει ένα διάστημα μέχρι να μπορέσεις να μείνεις έγκυος. Τον τρίτο μήνα μετά την αποβολή και εκεί που είχα πιάσει λίγο η ψυχολογία, έπιασα το μωράκι. Ο Κώστας με γέμιζε με τεστ και δεν ήθελα να ξανακάνω τεστ. Έκανα κάποια στιγμή ένα και είδα μια γραμμούλα. Φωνάζαμε, ουρλιάζαμε, ήταν τεράστια η χαρά. Τώρα πρέπει να προσέχουμε για να πάει καλά. Μη σηκώνεις, μη το ένα μη το άλλο. Μια σχέση τρέλα!

Θέλω να είμαι υπεύθυνη μαμά, όχι πιεστική…Θέλω να μεγαλώσει το παιδί μου με ωραία πρότυπα και ελπίζω να κάνω ένα παιδί που θα το καμαρώνω. Θα κάνουμε πολιτικό γάμο σε λίγο καιρό και τον γάμο πιστεύω ότι θα κάνουμε βάπτιση με γάμο», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Τσαγκρινού.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR