counter

Έλενα Τοπαλίδου: "Είναι κουταμάρα και μισή το τι λέγεται για εμένα και τον σύζυγό μου"

 Έλενα Τοπαλίδου: "Είναι κουταμάρα και μισή το τι λέγεται για εμένα και τον σύζυγό μου"
Έλενα Τοπαλίδου: "Είναι κουταμάρα και μισή το τι λέγεται για εμένα και τον σύζυγό μου"

Η Έλενα Τοπαλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της Ερτ την Τρίτη 13/3 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Νίκο Κουρή αλλά και τις διατροφικές διαταραχές που πέρασε.

Δείτε επίσης - Η εξομολόγηση του Νίκου Κουρή: “Έχασα ανθρώπους, σχέσεις και φίλους λόγω του διαβήτη μου”

Έλενα Τοπαλίδου - Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Νίκο Κουρή

«Είναι μια σχέση έντονη, γενικότερα, με χτυποκάρδι, ερωτικό. Υπάρχουν αντιστάσεις, τραβήγματα των χαλιών. Δεν είναι κουραστικό, είναι σαν ωραίο σενάριο, το ζούμε. Ο Νίκος έχει πολύ χιούμορ, γελάω πολύ μαζί του. Ξεφτιλίζει τα πράγματα και ο Πέτρος (ο γιος μας) είναι πολύ καλός, δεν μπορεί να σταθεί σε χλωρό κλαρί. Δεν μπορείς να θυμώσεις, μόνο να γελάσεις με τον εαυτό σου. Όλη μέρα με κοροϊδεύει, πώς περπατάω, πώς στέκομαι…» είπε αρχικά η Έλενα Τοπαλίδου.

 

Στη συνέχεια η ίδια συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν με έχει επηρεάσει όσα λένε για εμάς. Ούτε ανασφάλεια μου δημιούργησε, μόνο μια στιγμιαία πίκρα. Είναι κουταμάρα και μισή το τι λέγεται για εμένα και τον Νίκο. Μια μιζέρια».

Παράλληλα, η Έλενα Τοπαλίδου αναφέρθηκε και στη μάχη που έδωσε με τις διατροφικές διαταραχές αποκαλύπτοντας πως υπήρξε περίοδος στη ζωή της που είχε αναμέτρηση με το φαγητό.

«Υπήρξε η περίοδος της ζωής μου με την αναμέτρηση που είχα με το φαγητό. Ξέρουμε ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε τέτοιες καταστάσεις δεν θα βοηθηθεί εάν ο ίδιος δε βάλει κάτω τα πράγματα. Όταν αποφάσισα να τα λήξω όλα και κατάλαβα ότι κάτι πολύ μαύρο συμβαίνει στην καθημερινότητά μου, παράτησα τον χορό και έφυγα από τη Θεσσαλονίκη σε μία νύχτα. Σιγά-σιγά μηδένισα. Το κατάλαβα μόνη μου, είχα κάνει 1-2 προσπάθειες με ψυχολόγους αλλά δεν είχα βοηθηθεί ιδιαίτερα» είπε η διάσημη χορεύτρια.

Φωτογραφία-Πρακτορείο/ NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR