counter

Έκανε τα ψώνια του στο Gstaad, παρέα με παγκοσμίου φήμης superstar. Φωτογραφίες

Έκανε τα ψώνια του στο Gstaad, παρέα με παγκοσμίου φήμης superstar. Φωτογραφίες
Έκανε τα ψώνια του στο Gstaad, παρέα με παγκοσμίου φήμης superstar. Φωτογραφίες

Οι διακοπές του Ηλία Ψινάκη στο Gstaad της Ελβετίας συνεχίζονται. Ο Έλληνας manager θα περάσει και την Πρωτοχρονιά του στην  παγωμένη Ελβετία και απολαμβάνει τις βόλτες, τα ψώνια, το φαγητό αλλά και το χιόνι στα χιονοδρομικά της χώρας που φημίζονται για τις πίστες τους και ελκύουν τους επισκέπτες τους.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Gstaad ο Ηλίας Ψινάκης είχε τη χαρά να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον παγκοσμίου φήμης superstar, Elton John και τον σύντροφό του David. Οι δυο τους πέρασαν αρκετή ώρα μαζί και έβγαλαν και φωτογραφίες ψωνίζοντας.

Λίγες ώρες αργότερα στο ξενοδοχείο Gstaad Palace, στο διάσημο θέρετρο της Ελβετίας, ο Ηλίας Ψινάκης πάντα στυλάτος, ντυμένος με κοστούμι – outfit που λατρεύει – απόλαυσε το ποτό του συντροφιά με έναν από τους αγαπημένους μας star του Hollywood, τον John Travolta. Ο διάσημος ηθοποιός που δήλωσε ότι αγαπάει την Ελλάδα συνοδευόταν από τη σύζυγό του Kelly Preston και μαζί με τον Ηλία Ψινάκη απαθανάτισαν τη στιγμή.

Τη φωτογραφία αυτήν ανήρτησε ο Ηλίας Ψινάκης στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: "JOHN TRAVOLTA AND HIS LOVELY WIFE LOVE GREECE..!!!".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR