counter

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Χύτας

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Χύτας
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Χύτας

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής ο ηθοποιός Νίκος Χύτας σε ηλικία 63 ετών. Ο γνωστός ηθοποιός έδινε για χρόνια γενναία μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο ίδιος είχε πάρει μέρος σε δεκάδες τηλεοπτικά σίριαλ, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις όπως οι: Μήδεια, Κρείσσων των Εμών Βουλευμάτων (2016), Το τρίτο στεφάνι (2011), «Μυστικά της Εδέμ», 7 θανάσιμες πεθερές, Γκασταρμπάιτερ, Μαντώ Μαυρογένους (1983), Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα, Δανεικός πατέρας, Σοφία... Ορθή, Σύνορα αγάπης, Φάκελος Πολκ στον αέρα (1992), Η μικρή μας πόλη (2003), Ποντικοπαγίδα (1995), Η γυνή να φοβείται τον άνδρα (2003) κ.ά.

Ο Νίκος Χύτας ήταν παντρεμένος με τη Βιργινία Βιντιάδη με την οποία απέκτησε τον 23χρονο σήμερα Μάνο.

Ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξη του στο περιοδικό «Τηλέραμα» είχε αναφέρει σχετικά ε τη ζωή και την καθημερινότητά του: «Παρακολουθώ περισσότερο ταινίες και αθλητικά που μου αρέσουν. Όταν ήμουν μικρός κι επειδή ο πατέρας μου ήταν ιερέας ήθελα να ασχοληθώ με τα εκκλησιαστικά. Βλέποντας όμως ότι υπήρχε περιορισμός και δεν υπήρχε ελευθερία στη σκέψη το απαρνήθηκα. Θα ήθελα όμως να ασχοληθώ με τη γη. Αγαπώ ιδιαίτερα τη φύση και γι’ αυτό επέλεξα να μείνω μακριά από το κέντρο κοντά σε δάσος. Το μότο της ζωής μου είναι «πάλευε και φέρε αποτελέσματα». Ότι έχω φτιάξει μέχρι τώρα είναι αποτέλεσμα πολλής δουλειάς. Γενικά προσπαθώ να είμαι άνθρωπος της ουσίας».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR