counter

Εβελίνα Νικόλιζα: Το χρονικό της σχέσης και ο χωρισμός από τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη

Εβελίνα Νικόλιζα: Το χρονικό της σχέσης και ο χωρισμός από τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη
Εβελίνα Νικόλιζα: Το χρονικό της σχέσης και ο χωρισμός από τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη

Με μια ανακοίνωση μέσω βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε γνωστό χτες πως μετά από 9 χρόνια σχέσης, εκείνη και ο μουσικός Κλεάνθης Κωνσταντινίδης δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι, ήταν πάρα πολύ αγαπημένο και μάλιστα τα τελευταία 4 χρόνια συγκατοικούσε στα νότια προάστια.  

Εβελίνα Νικόλιζα: Η σχέση, οι φωτογραφίες και τα βίντεο με τον Κλεάνθη

«Το ειδύλλιό μας οφείλεται σε μια χαλασμένη μπαταρία αυτοκινήτου! Είχε καλέσει κόσμο η Εβελίνα στο σπίτι της και ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήμουν κι εγώ. Φεύγοντας διαπιστώνω ότι άφησα κατά λάθος ανοιχτά τα φώτα του αυτοκινήτου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην παίρνει μπροστά. Αντί να πάρω την οδική βοήθεια πήγα πίσω στο σπίτι της Εβελίνας και έμεινα εκεί» είχε αναφέρει σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! ο 38χρονος Κλεάνθης Κωνσταντινίδης.

Το ένα έφερε το άλλο και το ζευγάρι ήταν αχώριστο. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο Κλεάνθης έχει εμφανιστεί σε βίντεο στο κανάλι της Εβελίνας, αφού ο ίδιος πολλές φορές την βοηθούσε με το μοντάζ, την σκηνοθεσία σε βίντεο με πιο ξεχωριστό περιεχόμενο αλλά και στα vlogs της, δηλαδή στα βίντεο που δείχνουν την ρουτίνα του εκάστοτε Youtuber ή την καθημερινότητά του γενικά.

Ο Κλεάνθης Κωνσταντινίδης άλλωστε, αν και αυτό δεν είναι το επάγγελμά του, μιας και όπως προείπαμε είναι μουσικός αγαπάει πολύ και ο ίδιος το Youtube και για αυτό οι θαυμαστές του ζευγαριού εκδήλωσαν την στεναχώρια τους που δεν θα τους βλέπουν σε κοινά βίντεο. Μερικά από εκείνα με τις περισσότερες προβολές περιελάμβαναν τις βόλτες με τον σκύλο τους, Λουκουμά αλλά και τα... μαστορέματα του Κλεάνθη Κωνσταντινίδη, ο οποίος έχει δώσει την δική του προσωπική πινελιά σε πολλές γωνιές του σπιτιού στο οποίο συγκατοικούσαν με την Εβελίνα Νικόλιζα

/p>

Εβελίνα Νικόλιζα: Ο χωρισμός από τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη

«Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ότι οι σχέσεις ρουτινιάζουν μετά από χρόνια. Δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμοί, δε υπήρξαν ποτέ τρίτα πρόσωπα απλώς νιώσαμε ότι τελείωσε. Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές. Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου, οπότε όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εμένα. Πάντα θα τον αγαπάω και θα είναι κομμάτι μου και νομίζω και εκείνος», είπε μεταξύ άλλων η Εβελίνα Νικόλιζα και τα σχόλια από τους θαυμαστές του ζευγαριού, πήραν κυριολεκτικά «φωτιά».

Extra infos:

  • Η ηλικία που έχει ο Κλεάνθης Κωνσταντινίδης είναι 38 ετών.
  • Ο ίδιος, εκτός από μουσικός είναι και δάσκαλος μουσικής με σπουδές Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας.

 

  • Είναι ενεργό μέλος του Progressive Rock σχήματος Groove Therapist και του group Νewmark και έχει επιμεληθεί τη παραγωγή και τη σύνθεση τεσσάρων single, καθώς και τα video-clip αυτών από το 2015 έως και σήμερα.
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR