counter

Δώρα Αναγνωστοπούλου: "Στον μεγάλο μου γιο είχαν επιτεθεί και του είχαν ζητήσει το πορτοφόλι"

Δώρα Αναγνωστοπούλου: "Στον μεγάλο μου γιο είχαν επιτεθεί και του είχαν ζητήσει το πορτοφόλι"
Δώρα Αναγνωστοπούλου: "Στον μεγάλο μου γιο είχαν επιτεθεί και του είχαν ζητήσει το πορτοφόλι"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδιά της και αποκάλυψε την επίθεση που δέχθηκε ο γιος της.

Διαβάστε επίσης! Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μιλάει στο FTHIS.GR: Η καριέρα στη δημοσιογραφία, το Mega και η οικογένειά της

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου για την επίθεση που δέχθηκε ο γιος της  

«Και βέβαια ανησυχώ για την ασφάλεια των παιδιών μου. Κάποια στιγμή, είχαν σταματήσει τον μεγάλο μου γιο, τον Βασίλη, με κάτι που δε ξέρω αν ήταν όντως μαχαίρι ή κάτι άλλο, αλλά του έβαλε κάτι στην κοιλιά και του ζήτησε ό,τι είχε στο πορτοφόλι του. Υπάρχουν δυστυχώς αυτά τα περιστατικά. Συμβαίνουν. Από την άλλη όμως, δε μπορείς να κλείσεις και τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Δε μπορείς να τους λες όχι συνέχεια. Τα θέλεις ελεύθερα. Σε ένα αγόρι 16 χρονών, δε μπορείς να του πεις “μη βγεις”….

Εγώ τις περισσότερες φορές τους λέω ότι Παρασκευή και Σάββατο είμαι διαθέσιμη, δεν κανονίζω τίποτα, είμαι εδώ για να πάω να τους πάρω. Είμαι stand by αλλά δε με επιλέγουν… Η ανησυχία για το τι ώρα θα γυρίσουν υπάρχει. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ… Ελπίζω ότι όλα θα είναι καλά. Το καλό είναι ότι μου μιλάνε οπότε δεν έχω ανησυχίες άλλου τύπου. Αν πίνανε θα μου το λέγανε, δε θα μου έλεγαν ψέματα ότι πάνε κάπου ενώ πάνε αλλού… Πολλές φορές τους ζητάω τη γνώμη τους… Το κάνω για καθαρά εγωιστικούς λόγους», είπε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR