counter

Dralion: Λαμπερή πρεμιέρα για το Cirque Du Soleil!

Dralion: Λαμπερή πρεμιέρα για το Cirque Du Soleil!
Dralion: Λαμπερή πρεμιέρα για το Cirque Du Soleil!

Το πιο διάσημο τσίρκο του κόσμου, το Cirque du Soleil έκανε πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ με την παράσταση Dralion το βράδυ της Τρίτης 29 Οκτωβρίου. Το υπερθέαμα θα βρίσκεται στην Αθήνα για εννέα συνολικά παραστάσεις, ενώ στην πρεμιέρα βρέθηκε πλήθος επωνύμων.

Η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο, η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη, η Ευαγγελία Αραβανή με τον Ηλία Βρεττό, η Δούκισσα Νομικού, η Λόλα Νταϊφά, η Ράνια Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο, η Γκαλένα Βελίκοβα, η Νικολέτα Ράλλη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Λευτέρης Λαζάρου και πολλοί άλλοι έδωσαν το "παρών" στην πρεμιέρα.


Λίγα λόγια για το Dralion - Cirque Du Soleil.

Είναι ένα καλλιτεχνικό τσίρκο χωρίς ζώα στο οποίο η μαγεία του τσίρκου συνυπάρχει με την ποίηση του θεάτρου και πολλές άλλες σκηνικές τέχνες όπως χορός, μουσική, μιμική, όπερα, τέχνη των κλόουν αλλά και αθλητισμός και ακροβασία. Ιδρύθηκε πριν από 29 χρόνια στο Μόντρεαλ του Καναδά και ως σήμερα έχει διαγράψει μια συναρπαστική πορεία στο κόσμο του θεάματος σε κάθε γωνιά του πλανήτη έχοντας κατακτήσει τις καρδιές 100 εκατομμυρίων θεατών! Το DralionTM είναι μία παραγωγή του Cirque du Soleil® που έχει μαγέψει περισσότερους από 7 εκατομμύρια ανθρώπους σ' ολόκληρο τον κόσμο, από την πρεμιέρα της το 1999 στο Μόντρεαλ του Καναδά. Ύστερα από πολλά χρόνια κάτω απ' την τέντα του τσίρκου, το Dralion εμφανίζεται τώρα και στις σκηνές των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Συνδυάζοντας την παράδοση 3.000 ετών της κινέζικης ακροβατικής τέχνης με την διεπιστημονική προσέγγιση του Cirque du Soleil, το Dralion αντλεί έμπνευση απ' την ανατολίτικη φιλοσοφία και την ατέρμονη αναζήτηση της για ισορροπία μεταξύ Ανθρώπου και Φύσης. Ο τίτλος της παράστασης προέρχεται από δύο εμβληματικά πλάσματα: τον δράκο που συμβολίζει την Ανατολή, και το λιοντάρι που συμβολίζει την Δύση. Στο Dralion, τα τέσσερα στοιχεία που κυβερνούν τη ροή της φύσης παίρνουν ανθρώπινη μορφή. Κάθε στοιχείο αντιπροσωπεύεται από το χρώμα του: ο αέρας είναι μπλε, το νερό είναι πράσινο, η φωτιά είναι κόκκινη, η γη είναι ώχρα. Στον κόσμο του Dralion, οι πολιτισμοί αναμειγνύονται, ο Άνθρωπος και η Φύση γίνονται ένα και επιτυγχάνεται η ισορροπία. Με τη διάσημη υπογραφή του Cirque du Soleil και με μία ομάδα ακροβατών, αθλητών, μουσικών και τραγουδιστών από 50 χώρες, το Dralion ανεβαίνει σε νέα ύψη, αψηφώντας τους φυσικούς νόμους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR