counter

Δούκισσα Νομικού: Οι εντυπωσιακές σπουδές, το ύψος, τα κιλά και το σπίτι που μένει με την οικογένειά της

Δούκισσα Νομικού: Οι εντυπωσιακές σπουδές, το ύψος, τα κιλά και το σπίτι που μένει με την οικογένειά της
Δούκισσα Νομικού: Οι εντυπωσιακές σπουδές, το ύψος, τα κιλά και το σπίτι που μένει με την οικογένειά της

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz, είναι η Δούκισσα Νομικού. Αναζητήσεις για εκείνη, τις σπουδές, το ύψος, τα κιλά αλλά και το σπίτι που μένει με την οικογένειά της είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνη.

Δούκισσα Νομικού: Οι σπουδές η ηλικία, το ύψος, τα κιλά και η καριέρα της

  • Η Δούκισσα Νομικού είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 2007.

  • Γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986 στο Μαρούσι, η ηλικία της είναι 36 ετών και μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από τη Γερμανία. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Νικήτα (γενν. 1985). Μετά το σχολείο, η Δούκισσα Νομικού ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για το πρακτορείο της Κρίστυ Κρανά.

  • Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2007, μέσα από τη συμμετοχή της τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου εξελέγη Σταρ Ελλάς. Το 2008, επιλέχθηκε για το ρόλο της συμπαρουσιάστριας στην ψυχαγωγική εκπομπή του ALTER, «LifeStyle», στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη ενώ το 2009, υπέγραψε συμβόλαιο με το MEGA και ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί» με τους Κατερίνα Καινούργιου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή. Την ίδια χρονιά, έκανε και μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά Η Πολυκατοικία, στο ίδιο κανάλι. Τη σεζόν 2010-2011 η Δούκισσα Νομικού ήταν ρεπόρτερ στο green room του talent show Just the 2 Of Us με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Με τον αδερφό της, Νικήτα

  • Το καλοκαίρι του 2011, πήρε μεταγραφή για το ALTER και λίγο αργότερα, ξεκίνησε να παρουσιάζει ξανά την εκπομπή LifeStyle, αυτή τη φορά μόνη της. Η εκπομπή όμως σταμάτησε νωρίς, εξαιτίας της διακοπής όλων των προγραμμάτων του σταθμού λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά και τη μετέπειτα διακοπή λειτουργίας του σταθμού.
  • Έπειτα,  η Δούκισσα Νομικού υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Τον Ιανουάριο του 2012, ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Laugh Attack με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη ενώ τη σεζόν 2012-2013, βρίσκονταν για πρώτη φορά στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, ως συμπαρουσιάστρια, στη σατιρική εκπομπή Όλα. Η συνεργασία τους συνεχίστηκε για ακόμη πέντε σεζόν, στις εκπομπές Όλα μπάχαλο φέτος (2013-2014), Όλα Μπιπ (2014-2015), Όλα πρώτη φορά (2015-2016) και Όλα Ξεκόλλα (2016-2017). Παράλληλα, από το 2013 μέχρι το 2015 ανέλαβε την παρουσίαση της ελληνικής εκδοχής του show Dancing with the Stars. Τον Οκτώβριο του 2015, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή Joy.

  • Την άνοιξη του 2017  η Δούκισσα Νομικού παρουσίασε το talent show So You Think You Can Dance. Τον Απρίλιο του 2019 και έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια τηλεοπτικής αποχής, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1. Τον Νοέμβριο του 2020, ανακοινώθηκε επίσημα η υπογραφή συμβολαίου της με το κανάλι ΣΚΑΪ. Το 2021, έπειτα από τέσσερα χρόνια τηλεοπτικής αποχής, επέστρεψε παρουσιάζοντας τα ζωντανά επεισόδια του μουσικού talent show The Voice of Greece και την εκπομπή Super Makeover. Τον Νοέμβριο του 2021, παρουσίασε το 11ο MadWalk - The Fashion Music Project.

Από την αποφοίτησή της

  • Το 2013, η Δούκισσα Νομικού επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη Νίκο Παναγιωτόπουλο, να πρωταγωνιστήσει στην ταινία του, «Η Λιμουζίνα», η οποία προβλήθηκε το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς. Το 2014 πρωταγωνίστησε στην ταινία Η κόρη του Ρέμπραντ, που προβλήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 2015 και παράλληλα έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο με την παράσταση Τρωικός Πόλεμος, ενσαρκώνοντας την Ωραία Ελένη.

  • Έχει κάνει πάρα πολλές καμπάνιες ως μοντέλο και τον Σεπτέμβριο του 2018, περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, για το Le Défilé Fashion Show της L’ Oréal Paris, μαζί με τις Ντάουτσεν Κρους και Εύα Λονγκόρια.
  • Επιπλέον, έχει την δική της εταιρία με κοσμήματα.
  • Το ύψος που έχει η Δούκισσα Νομικού είναι 1,74 μ. και το βάρος της είναι 58 κιλά.

Δούκισσα Νομικού: Τα παιδιά και ο σύζυγός της

Το καλοκαίρι του 2014 η Δούκισσα Νομικού ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, γιο του Σάββα Θεοδωρίδη και της Ελένης Κόκκαλη. Στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στη Μύκονο, ενώ όλα τους τα καλοκαίρια τα περνούν εκεί, στο σπίτι που διαθέτει η οικογένεια. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: τον Σάββα (γενν. 25 Μαρτίου 2018) και την Αναστασία (γενν. 26 Σεπτεμβρίου 2019). Η μόνιμη κατοικία τους είναι στην Κηφισιά, και αν και η ίδια αποφεύγει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από το εσωτερικό του, στις γιορτές μας είχε δώσει μια γεύση από το σαλόνι της.

Για το σπίτι στην Μύκονο, στο οποίο η Δούκισσα Νομικού μένει με την οικογένειά της το καλοκαίρι, υπάρχει φωτογραφικό υλικό, με τον πέτρινο φράχτη και την πισίνα να κλέβουν την παράσταση:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR