counter

Δημήτρης Παπανώτας: "Δεν απάντησα στο εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου γιατί…"

Δημήτρης Παπανώτας: "Δεν απάντησα στο εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου γιατί…"
Δημήτρης Παπανώτας: "Δεν απάντησα στο εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου γιατί…"

Με μια ανάρτηση στο facebook θελησε να απαντήσει ο Δημήτρης Παπανώτας στα δημοσιεύματα και στις εκπομπές που αναφέρουν πως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης του στέλνουν εξώδικο, μετά τα δημόσια σχόλια που ακούστηκαν από τον ίδιο, προς την παρουσιάστρια, στην εκπομπή Happy Day.

Διαβάστε την απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα…

Με ρωτάτε πολλοί, γιατί δεν απάντησα στο εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη… Δεν απάντησα στο εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη γιατί δεν έλαβα κανένα εξώδικο. Πληροφορήθηκα από το διαδίκτυο την πρόθεση του ζευγαριού Μαραντίνη – Χρηστίδου να με εγκαλέσουν να ζητήσω συγγνώμη, για κάτι που… άλλοι ερμήνευσαν ότι είπα. Ουδέποτε έθιξα τον Θοδωρή και ουδέποτε υπονόησα ότι δεν είναι καλός οικογενειάρχης. Η αρχική και τελική μου διαφωνία ήταν ότι σε ένα θέμα που αφορούσε τη Σίσσυ, η οποία είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα - παρουσιάστρια και επιχειρηματίας - απάντησε ο σύζυγος της. Το σχόλιο μου για την αγάπη του στο γυναικείο κορμί, δεν εμπεριείχε καμιάς διαφορετικής ερμηνείας παρά της μόνης που εγώ είπα.

Ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο Θοδωρής είναι λάτρης του ωραίου κορμιού. Αυταπόδεικτο από την επιλογή της συγκεκριμένης γυναίκας ως συζύγου του και της στήριξής του σε εκείνη, κάθε φορά που του έχει τεθεί ερώτηση για τις δημοσιοποιημένες από τη Σίσσυ προσπάθειες της με τη ζυγαριά και τα κιλά. Παρακαλώ πολύ τους απανταχού καλοθελητές να μην με ερμηνεύουν. Έχω αποδείξει αυτά τα 30 χρόνια, ότι αν κάτι θέλω να πω, το λέω ευθέως, χωρίς υπονοούμενα, που να χρειάζονται ερμηνείες από κανέναν. Ευχαριστώ!

Δείτε την ανάρτηση

Παπανώτας

Φωτογραφία: Instagram

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR